Mona Lisa Smile (2003)

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Pop / Roots
Label: Epic

1. Seal - Mona Lisa (3:11)
  2. Tori Amos - You Belong to Me (3:04)
  3. Céline Dion - Bewitched (2:45)
  4. Elton John - The Heart of Every Girl (3:40)
  5. Macy Gray - Santa Baby (3:29)
  6. Tori Amos - Murder He Says (3:22)
  7. Chris Isaak - Besame Mucho (2:46)
  8. Mandy Moore - Secret Love (3:40)
  9. Alison Krauss - What'll I Do (3:12)
  10. Trevor Horn Orchestra - Istanbul (Not Constantinople) (2:26)
  11. Trevor Horn Orchestra - Sh Boom (Life Could Be a Dream) (2:49)
  12. Kelly Rowland - I'm Beginning to See the Light (1:47)
  13. Lisa Stansfield - I've Got the World on a String (2:21)
  14. Barbra Streisand - Smile (4:17)
  15. Rachel Portman - Suite (5:33)
avatar van Ceasar
Dit album heb ik alleen gekocht voor die twee nummers van Tori Amos. Maar eigenlijk vallen die tegen. Tori met een big band, niet echt mijn ding. En helaas heb ik nu ook een nummer van Celine Dion in mijn collectie....zucht.
Toch maar een halfje van mijn sterren afhalen.

avatar van Darkzone
Ik kwam de promo-cd in plastic wallet vandaag in mijn Tori Amos kist tegen. Ik wist nieteens meer dat ik deze cd had

De film zelf is niet zo boeiend en de 50s muziekstijl moet je liggen. Destijds vond ik de nummers van Tori voor deze film echt een stijgbreuk en schaamde ik mij voor haar performance.

Vanmiddag de cd opgezet en eigenlijk is dit best een zeer relaxt album, echt een geheel. En dat is een pluspunt.