Koos Alberts - Even Dicht bij Jou (2007)

Label: Pink

1. Jouw Brief (4:09)
  2. Jij Weet Niet Wat Echte Liefde Is (2:55)
  3. Verlaten Stad (3:40)
  4. Samen Samen (3:29)
  5. Even Dicht bij Jou (3:07)
  6. Eens Komt de Dag (3:48)
  7. Als Tranen Jou Niet Meer Helpen (3:33)
  8. Ik Zie Je Vanavond (3:16)
  9. Het Jawoord (3:26)
  10. Leef Als een Zigeuner (3:46)
  11. Kijk Om Je Heen (3:42)
  12. Er Komt een Tijd (3:00)
  13. Jouw Hart voor Heel M'n Leven (4:11)
  14. Adios Amor - Nooit Meer in Je Armen (2:49)
avatar van B.Robertson
Een gezellig album van de heer Alberts dat uiteraard niets nieuws te bieden heeft. Net als Kleine Dingen in het Leven wist Even Dicht bij Jou de album top100 niet te bereiken. Kleine Dingen was een wanproduct van Schreyenberg & Hartkamp. Die samenwerking liep op z'n eind en de heren worden afgelost door Henny Thijssen en Bart van der Post. Samen met Koos Schrijven ze materiaal voor het betere Net als Vroeger (2005) en bovenvermeld album. Een leuke plaat maar opvolger Vechten voor Geluk is beter.Dat bevat een handjevol nieuwe liedjes en vooral veel heropnamen van oude klassiekers. In die zin nuttig om nog eenmaal die prachtige stem vast te leggen.

Volgens mij is z'n gezicht rechtstreeks gekopieert van de cover van z'n vorige cd.