Frans Bauer - Ganz Tief ins Herz (2000)

geen stemmen

Label: Sony

1. Torero (3:31)
  2. Santa Lucia (3:35)
  3. Sehnsucht Heißt der Himmel Für Verliebte (3:12)
  4. Ganz Tief Ins Herz (3:25)
  5. Lady (3:27)
  6. Ich Hör die Engel Heut'nacht Weinen (3:50)
  7. Junge Herzen (3:12)
  8. Viva Holiday (3:13)
  9. Bleib Heut Nacht bei Mir (3:06)
  10. In Venedig Fängt der Himmel An (2:59)
  11. Rosenrot und Himmelblau (3:44)
  12. Herzschlag Bis Zur Ewigkeit (3:08)
  13. Auf den Weg zu Meinem Träumen (3:36)
  14. Hasta Manana (3:23)
avatar van B.Robertson
Nog geen berichten? Hoe kan dat nou met zo'n rasartiest als heer Bauer? Goed,deze heb ik tweedehands op de kop getikt. Alle liedjes zitten op hetzelfde goede niveau. Er staan geen grote uitschieters op en zeker ook geen minderen.Vooral nu met de december sneeuwval heel gezellig.Toen mijn buren sneeuw stonden te scheppen,heb ik het raam opengezet en de eerste 5 nrs. gedraaid. Puur voor de sfeer,omdat het een degelijk,fatsoendelijkstuk muziek is.

avatar van Rhythm & Poetry
Sarcasme is zo 2006.

avatar van freitzen
De eerste twee zinnen doen inderdaad iets anders vermoeden,
maar volgens mij is dit echt hoor

Zie ook zijn stukjes bij andere albums die hij vandaag beoordeeld heeft.

avatar van bauer
B.Robertson is de gebruikersnaam van mijn broer.
Hij vindt het echt mooi, hij is serieus bezig op Music Meter.
Ik ken deze cd ook. Helaas is het niet mijn smaak.

avatar van Stapler
Rhythm & Poetry schreef:
Sarcasme is zo 2006.

Iets met een jaartal bestempelen is zo 2005

avatar van Rhythm & Poetry
Reageren op een reactie is zo tegenreageren. Excuses aan Robertson, er zijn natuurlijk nog altijd mensen die deze muziek wel kunnen waarderen. Alhoewel die nauwelijks voorkomen op MuMe. Je bent uniek in je soort.

avatar van B.Robertson
Iedereen bedankt voor de reacties. Zoiets als Frans Bauer scharrel ik voor weinig geld op van het internet. Als het goed is zijn er nieuwe bestellingen onderweg,die ik later weer kan gebruiken voor Music Meter. Inmiddels is Ganz tief ins herz alweer uit de cd speler,omdat ik andere platen moet horen om een recentie te kunnen schrijven.