Status Quo - Rocking All Over the Years (1990)

Label: Vertigo

1. Pictures of Matchstick Men (3:09)
  2. Ice in the Sun (2:01)
  3. Paper Plane (2:52)
  4. Caroline (3:40)
  5. Break the Rules (3:37)
  6. Down Down (3:41)
  7. Roll over Lay Down (4:40)
  8. Rain (4:24)
  9. Wild Side of Life (3:13)
  10. Rockin' All over the World (3:25)
  11. Whatever You Want (3:48)
  12. What You're Proposin' (3:51)
  13. Something 'Bout You Baby I Like (2:39)
  14. Rock 'N' Roll (3:47)
  15. Dear John (3:10)
  16. Ol' Rag Blues (2:46)
  17. Marguerita Time (3:19)
  18. The Wanderer (3:20)
  19. Rollin' Home (3:58)
  20. In the Army (3:40)
  21. Burning Bridges (3:52)
  22. Anniversary Waltz (5:01)
avatar van Chainsaw
Alleraardigste verzamelaar van Status Quo. Bepaalde dingen lijken wel erg veel op elkaar, maar er zitten ook zeker een paar pareltjes tussen. In the Army en Whatever You Want zijn natuurlijk erg leuk. Ik moet 'm niet te vaak luisteren, want hij gaat behoorlijk snel vervelen, maar al met al is het een leuk plaatje.

3,5 sterren.

avatar van Boenga
Prima CD, al vind ik 'Hold Your Back' een heel groot gemis...

avatar van Rockfan
Boenga schreef:
Prima CD, al vind ik 'Hold Your Back' een heel groot gemis...

En Again and Again

En Accident Prone

avatar van Rockfan
Die ook ja....komen wel van hetzelfde album. Misschien is dat een reden?

Lijkt me tijd voor een Dutch Singles Collection van Status Quo, dus ook de dubbele a-kanten zoals Runaway / Living on an Island.

Deze Rocking All Over The Years werd toen snel uitgebracht vanwege Anniversary Waltz. Zo'n rock 'n' roll medley hadden Long Tall Ernie and the Shakers ook al eens gedaan met "Do You Remember?".

avatar van Twinpeaks
Geinige verzamelaar. Precies genoeg ook voor mij. Status Quo is een band voor mij waarvan een verzamelaar volstaat. Het is allemaal niet hoogstaand , maar degelijk en lekker op zijn tijd . Ook een feest der herkenning door de jaren heen. 3 en halve ster .

avatar van Hans Brouwer
Twinpeaks schreef:
Het is allemaal niet hoogstaand..
Ik heb Status Quo anders hoog zitten. Een groot aantal studio- en live albums zijn het beluisteren meer dan waard. Bovendien, tijdens de vele Status Quo concerten die ik heb bijgewoond was het altijd één groot feest. Derhalve geen onvertogen woord mijnerzijds over deze meer dan sympathieke rockers.

avatar van Twinpeaks
Ow , het was geenzins denigrerend ,Hans . De eenvoud werkt aanstekelijk en sympathiek zijn ze zeker. Wat ik wilde aangeven is dat het geen hele ingewikkelde muziek betrof , zonder af te willen doen aan de kwaliteit.

avatar van Hans Brouwer
Twinpeaks schreef:
Ow, het was geenzins denigrerend Hans. De eenvoud werkt aanstekelijk en sympathiek zijn ze zeker.
Helemaal goed Twinpeaks!