Nuclear Assault - Good Times, Bad Times (1988)

Label: Under One Flag

1. Good Times, Bad Times (2:14)
  2. Hang the Pope [Live] (0:52)
  3. Lesbians [Live] (1:00)
  4. My America [Live] (0:25)
  5. Happy Days (2:55)
avatar van B.Robertson
Wat leuk dat mijn oude maxi single hier opstaat. Wie dit heeft,heeft goud in huis. Good times,bad times is een zeer geslaagde Led Zeppelin cover en komt van de Survive plaat. Maar waar het vooral omgaat is de b kant van de maxi single. Hang the pope klinkt op deze uitvoering nog harder,sneller en bruter dan het origineel van Game over.(Hang the pope behoort tot de mooiste liedjes die ik ooit gehoord heb.) Lesbians begint traag en loeihard en wordt steeds sneller tot de topsnelheid bereikt is.Qua extremiteit hoeft het niet voor Hang the pope onder te doen. Om het af te maken krijgen we nog een fantastische toegift in de vorm van My America. Deze versie hoeft beslist niet onder te doen voor de Game over versie. Happy days is een leuk,vlot liedje over de televisie serie. Vier sterren.

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Bij deze EP kan ik het volgende zeggen: de twee covers (nummers 1 en 5) vind ik met het nodige respect én klasse gedaan. Voor mij voegen ze echt iets toe, Nuclear Assault drukt echt hun stempel op beide nummers, met de nodige speelsheid/speelvreugde. Nummers 2 tot en met 4 vind ik buitengewoon zwak, volgens mij gaat het om live- en/of demoversies. Wie het weet, mag het zeggen. Leuke tijden, die tijden van EP's...

avatar van B.Robertson
2 t/m 5 zijn live in de studio. 1 t/m 4 zijn in een andere versie te horen op Live at the Hammersmith Odeon. Happy days en Hang the pope staan als demoversie op Assault & Battery.