Paul de Leeuw - Van U Wil Ik Zingen (1992)

Label: VARAgram

1. De Schreeuw van de Leeuw (2:32)
  2. Als Ik Je Verliezen Moet (3:22)
  3. De Ideale Mix (4:56)
  4. Blote Jongens in het Park (3:59)
  5. In the Ghetto (Bob de Rooy) (3:24)
  6. Storm en Wind (3:02)
  7. Liefdesbriefjes (2:38)
  8. Gebabbel (4:20)

met Willeke Alberti

9. In Vuur en Vlam (2:44)
  10. De Hit (Bob de Rooy) (4:12)
  11. Pubers (4:12)
  12. 'T Is of de Wereld Vergaat (3:30)
  13. Gouden Bergen (3:39)
  14. De Kleine Dingen (Bob de Rooy) (2:40)
  15. Alleen Maar de Zon (3:10)
  16. De Steen (2:40)
  17. Is That All There Is (Bob de Rooy) * (4:06)
  18. Vlieg met Me Mee [Live] * (5:10)
Mik
Rock? .. past hier niet een andere stijl beter bij?

avatar van Kos
1,0
Kos
Shit, de optie Bagger staat er niet bij. Nou, dan deze maar.

Mik
Pop, dat hadden Tovenaar en ik ook net besloten .. Maar, BZN, Frans Bauer, Rene Froger.. alles wordt pop van dit?

avatar van Daan
1,0
HAHAHAHAHA...
Ik zag hem thuis bij de CD's van mijn ouders liggen.
Dus ik dacht, toevoegen die zooi.

1 sterretje als beoordeling.

avatar van Sjaan
Met de dijenkletser 'blote jongens in het park'...

rodneyVL
Nah. Makkelijk om een kleinkunstenaar, die je dan misschien niet mag, met 1 zinnetje klein te maken. Heerlijk gefundeerd, ahum. Echt weer zo een actie van de zogenaamde muziekpuristen die alleen maar PInk Floyd luisteren. Beetje jammer dit soort mensen op MM.

Back on topic. Bob de Rooij, nooit leuk gevonden. Was controversieel in 1991, daarna niet meer. De serieuze nummers van Paul op dit album zijn met een prachtige intonatie en timbre ingezongen waardoor 'de steen' en 'als ik je verliezen moet' juweeltjes zijn. Het laatste nummer is volgens mij bij de tweede 'persing' vervangen door een live versie van 'vlieg met me mee' vanwege copyright gebakkelei. Wellicht een aanpassing waard??

0,5
Voor u wil ik mijn bek houden, was een beter idee geweest. Gehoord bij een tante, die het zelf ook al niet al te best vond. Deze man kan beter NIET zingen en liever nog ook niet meer op TV. 0,5