Sash! - Encore une Fois (2000)

Alternatieve titel: Best Of

Duitsland
Dance
Label: X-IT

1. Encore une Fois [Future Breeze Edit] (3:40)

met Sabine Ohmes

2. Ecuador (3:34)

met Rodriguez

3. Stay (3:32)

met La Trec

4. La Primavera (3:38)

met Patrizia Salvatore

5. Mysterious Times (3:42)

met Tina Cousins

6. Move Mania (3:53)

met Shannon

7. Colour the World (3:38)

met Dr. Alban

8. Adelante (3:44)

met Peter Faulhammer en Rodriguez

9. Just Around the Hill (3:32)

met Tina Cousins

10. With My Own Eyes (3:43)

met Inka

11. It's My Life (3:19)
  12. Sweat (5:57)

met La Trec

13. Little River (5:16)
  14. Multiply Teaser (5:40)
  15. Together Again (3:45)

met Blå Øjne

16. Oliver Momm's Hitmix V3.0 (17:10)
avatar van Edgar18
Bij het tweede nummer wordt 'de verkeerde' Rodriguez gecrediteerd, het gaat hier om ene Adrian Rodriguez in plaats van Jesus 'Sixto' Rodriguez.

avatar van RogerV
Je kan het zelf aanpassen

avatar van pureshores
Voor een euro mag je niet mekkeren. (en lijkt nog nieuw, van de kringloop gisteren).

Met Encore une fois begon een zegetocht voor Sash, dat nummer was nog enigzins anoniem en paste prima in de clubtrance sound van rond laatste stuk van de 90's. Ook Ecuador sloot daar feilloos bij aan.
Dan zie je wat meestal gebeurt bij een dance act die groots aanslaat en gaat men meer formulematig aan de slag en echte popdeuntjes maken. Lukt prima met Stay, Mysterious times en Move mania, maar slaat ook uit naar schlager dance zoals Colour the world en La primavera. En een ballad moet niet geprobeerd worden. In Nederland lijkt de 2e helft van Sash's zn carriere ook weinig te hebben gedaan, vanaf Colour the world was hier het hitsucces wel voorbij.

avatar van tnf
tnf
Van Encore une fois hoorde je destijds ook de 'Original 12 Inch Mix' regelmatig.

Beiden vielen iig goed, net als de nummers op dit album t/m Adelante; de rest heb ik gemist.

Binnen die specifieke muzikale hoek klinken diverse nummers nog steeds bovengemiddeld. Er hebben vroeger wel ergere nummers op gestaan ('Stay' was destijds favoriet).