The Vizitor - See the Devil (2009)

Dance
Label: T.I.T.

1. Ff Pijpen (4:20)
  2. I Like Satan (4:06)
  3. Angels (4:42)

met [c.ORP]

4. See the Devil (4:18)
avatar van Hellblazer
Tja... Terror is nu eenmaal niet mijn smaak dus veel kon ik er ook niet van verwachten.
Eerste nummer heeft een lachwekkende titel waar ik helemaal niets van verwachtte. Viel me echter heel erg mee. Niet iets wat ik vaker zou luisteren, maar echt slecht was het niet. De rest van de nummers waren eigenlijk (ook) niet zo veel aan en heb ik ook maar direct weggegooid.
Met 2 sterren ben ik nog wel redelijk aangezien ik laatst ook de nieuwe EP van SRB heb beluisterd (ook terror) en die vond ik veel en veel beter.

avatar van Hellblazer
Na vele luisterbeurten ben ik toch wel van mening veranderd. De eerste track is natuurlijk niet serieus te nemen en is dan ook prullenbakvoer. De tweede track is ook niet veel aan en is ook niet de moeite waard.
Angels is echter wel erg tof. Toffe samples en de piepjes gepaard met heftige kicks zijn erg goed klinkend. Vind dit nummer denk ik wel 3.5* waard.
See The Devil is ook niet slecht. Prima kicks en weer sfeervol door de vocals en de bijgeluiden. Dit nummer vind ik ook de moeite waard.
Score is intussen beland op 2.5*