One Night Only - Started a Fire (2008)

Rock / Pop
Label: Mercury

1. Just for Tonight (4:18)
  2. It's About Time (3:26)
  3. You and Me (3:24)
  8. It's Alright (3:22)
  9. Sweet Sugar (4:21)
  10. Hide (5:49)
avatar van timhardt
singeltje (just for tonight) is erg aanstekelijk, radiovriendelijk, maar kom, 't zou zomaar het begin op fountains of wayne kunnen zijn, maar helaas: het vervolg is eenheidsworst, en nog niet eens goeie ook! o,o,o, yeah,yeah. *geeuw*

avatar van vigil
Het was even zoeken maar het erg leuke nummer wat elke keer bij het EK voetbal gebruikt wordt is van dit bandje! DE rest van de cd maar eens checken.

avatar van Erikpol
Coldplay wanna be's

Maar goed Coldplay vind ik geen ruk aan, en de single van deze band wel!

tuktak
ik vind het meer keane dan coldplay. maar dan met nog meer britpop invloeden, waardoor het vervalt in de massa. vocaal is het vooral erg matig.

avatar van esteban
Coldplay? ... I don't know, volgens mij helemaal niet. Maar het heeft wel héél veel weg van The Kooks met hier en daar allures van het grotere werk.

avatar van hendriku
Gezien op London Calling dit jaar. Veeeel energie weet ik nog en een mooie mix van gitaren en electronica. Album nog niet geluisterd, toch maar eens gaan doen dus!

na het EK de cd gevonden en nu ik hem al een aantal weken in de auto heb zitten moet ik zeggen geweldig en hiermee bedoel ik dus het hele album.
In het begin heb je zo je voorkeur liedjes en switch tussen de songs
maar op dit moment vind ik ze allemaal goed.

avatar van Jivesand
Top single, leuke stem, maar een erg saai album

avatar van indie-nerd
doorsnee bandje maar wel aardige songs!

avatar van tsjong
Doorsnee band, niks bijzonders. De single Just For Tonight is wel leuk, maar heeft zijn tijd ook wel gehad. Dit is gewoon de zoveelste band met het zoveelste album dat niks nieuws verteld. Leuk als achtergrond muziek, uiteindelijk is het een vrij saai album.