Désormais - Dead Letters to Lost Friends (2005)

Canada
Electronic
Label: Intr_version

1. Hell'n Ohio (5:11)
  2. Walk to the Hotel Alone (3:51)
  3. Salt Eyes Fuck Yeh (3:31)
  4. Sand Claims (1:41)
  5. One Or Many Wolves (3:31)
  6. Drowning in Place (4:29)
  7. This Ship Sinks Sideways (5:45)
  8. I Wore Water Wings But the Chlorine Still Stings (6:09)
  9. If People Could Fly They'd Likely Have Talons (4:56)
  10. Can I Read You This? (2:26)
  11. Verbs & Streams (4:13)
avatar van Dreten Bukgat
dit album was me al een tijd bekend, maar vandaag zat ik op de fiets, in druilerig en koud weer, tussen auto's laverend, wachtend aan de overweg voor het passeren van de trein, slalommend tussen de paaltjes op het marktplein, mensen zien die voorbij renden op zoek naar een schuilplaats,... kortom: mijn weg zoekend tussen het verkeer... en dit allemaal luisterend naar dit o zo prachtige album... op dat moment was het de perfecte soundtrack... ik heb mijn rit huiswaarts express nog wat langer gemaakt, zodat ik het hele album kon uitluisteren... dat wil al veel zeggen, me dunkt, want het was geen weer om er een hond door te jagen... wat een plaat!

avatar van Chameleon Day
Broeierige, organische en melancholische plaat met een mix van allerlei invloeden: electronic, ambient, post-rock, indie-rock, folk e.d. Zeer aangenaam, maar je moet er wel voor in de stemming zijn.

Zie hier voor een meer uitgebreide review.