Bonnie St. Claire - Hou Van Mij (2003)

Label: Jaz

11. Mañana, Mañana
  12. Waikiki Man
  13. Clap Your Hands and Stamp Your Feet
Mojo Pin
Wat heeft Shangri-la met Bonnie te maken als ik vragen mag?

Misschien las ze het verkeerd als Sangria.

avatar van HiLL
Leuke anekdote: Clap Your Hands Say Yeah heeft ooit een nummer opgenomen in de studio van Jan Keyzer in Volendam met onze Bonnie, heel obscuur. Staat op een moeilijk verkrijgbaar eptje. Toen zij (de naam van de band was toen nog Skelter Brain) het laatste liedje van deze plaat hoorde, kwamen ze op het idee om zichzelf Clap Your Hands Say Yeah te noemen. Ook dit laatste nummer staat op die obscure ep. Toch geinig.

avatar van Angelo
Something old, something new, something borrowed, something blue...

Deze CD valt me nog niet eens heel erg tegen, sterker nog, nadat het Bonnie St. Claire is die anno 2003 een album uitbrengt, is het best goed. Echt vernieuwd is het niet, het bevat een aantal oude hits van haar zoals 'Clap your hands' en 'Mañana Mañana', een aantal 'geleende' covers zoals de twee Songfestival medleys, en een aantal nieuwe hits waaronder de Herman Brood tribute 'Rock on in de hemel' dat overigens een best goed nummer is daarnaast voorzien cliché achtige nummers zoals 'Masker af' en 'Waarom wij'. Ooit een van de beste zangeressen van Nederland, nu een schim van vroeger. Desondanks een tamelijk goed album waar ze trots op mag zijn.

3,5* voor Bonnie.