Anne Murray & Glen Campbell - Anne Murray & Glen Campbell (1971)

Canada
Pop / Country
Label: EMI

1. You're Easy to Love (2:11)
  2. I Say a Little Prayer / by the Time I Get to Phoenix (3:15)
  3. We All Pull the Load (2:53)
  4. Canadian Sunset (2:51)
  5. Bring Back the Love (3:02)
  6. United We Stand (2:37)
  7. Love Story (You and Me) (3:42)
  8. Ease Your Pain (3:37)
  9. Let Me Be the One (3:18)
  10. My Ecstasy (2:20)
avatar van Madjack71
Beetje veel been op deze hoes. Maar goed, het gaat hier om de muziek en die is best wel aardig. Beetje Carpenters, snufje Bacharach en zoetgevooisde jaren zeventig duetjes. Anne Murray heeft een aangename stem en van Campbell heb ik nooit gehoord, maar Glen maakt een leuk duo met Anne. Echt muziek waar je geen buil aan valt, maar de spetters vliegen er dan ook niet echt van af. Liedjes binnen de perken en het zonnetje schijnt en Anne heeft mooie benen, dus das ook goed.

avatar van E-Clect-Eddy
Country aldus Discogs maar hangt wel erg naar Folk Pop, Easy Listening en Country Pop dan pure Country... de violen en trompetten uit het orkest dringen zich graag op.

Bring Back the Love klinkt in deze uitvoering bijna als een John Denver nummer.

Leuk idee om de twee samen te brengen, klinkt prima maar vind het geen geslaagde combinatie. Beiden worden te veel in het Pop harnas gestoken en dan verliest het een stuk identiteit / originaliteit.

avatar van Spring_affair
Glen Campbell was een grootheid in de USA. Die man heeft echt veel platen gemaakt. Denk niet dat die hier bij ons in Europa erg aansloegen, maar ik kan me vergissen. Anne Murray, een Canadese zangeres kennen we vooral van You Needed Me, een hitje uit 1978. Dit is wel een aardige plaat. Leuk is de medley: I say a little prayer/ By the time I get to Phoenix. Anne Murray heeft een aangenaam stemgeluid.