Jay Brannan - Unmastered (2007)

Folk
Label: Great Depression

1. Half-Boyfriend (4:11)
  2. Body's a Temple (3:49)
  3. 26-Hour Day (5:51)
  4. Unstable Boy (3:38)
  5. Soda Shop * (3:08)
  6. American Idol [Live] * (3:53)
Handgemaakte EP van Jay Brennan: elk exemplaar heeft een eigen polaroid foto als cover en binnenin een handtekening.
Het nummer Soda Shop staat ook op de soundtrack van Shortbus en Half Boyfriend staat ook op zijn debuut waar tevens de studioversie van American idol op te vinden is.

Ik heb deze toevoeging aangepast. Bovenstaand stukje schreef ik n.a.v. de EP Disasterpiece (die hier eerst stond), dit was een handgemaakte EP die verscheen na deze EP, genaamd Unmastered.
Disasterpiece was vrij uniek en had 2 extra tracks maar is niet meer verkrijgbaar i.t.t. dit Unmastered dat nu alleen nog als mp3 te verkrijgen is. Omdat Unmastered een jaar eerder verscheen was het nodig dit enigszins aan te passen, want het verschil zit hem dus in de toevoeging van de 2 extra tracks en het handgemaakte