Laberinto featuring Osdorp Posse - The World Might Suck (2008)

Metal / Hip-Hop
Label: Djax

1. In da House (2:45)
  2. What You Don't Know (3:22)
  3. Moordenaars [Remix] (2:42)
  4. Libertad (3:35)
  5. Decada in Your Neighbourhood (2:08)
  6. Crazy Man (2:49)
  7. Perfect Girl, Perfect World (3:35)
  8. Weer Geen Clubhit [Remix] (3:35)
  9. Roekies en Broekies [Remix] (3:20)
  10. What You Don't Know [Remix] (3:17)
  11. Perfect Girl, Perfect World [Remix] (2:29)
  12. Crazy Man [Remix] (5:43)
  13. Libertad [Remix] (2:48)
avatar van Hilbert
Ben benieuwd beetje rare tracklist met al die remixen en nummers die al op een andere cd gestaan hebben enzo maar zowiezo vind ik die nieuwe versie van moordenaars erg dope

avatar van Mr. B
Ben hier eigenlijk wel benieuwd naar.

avatar van rixter
Dit is voor mij nu al dé CD van '08! Live zijn die gasten niet te kloppen samen, MetaLatinHop van de OP met Laberinto is geniaal. Go!

avatar van Hilbert
heb je hem al gehoord dan?

Valt dit te vergelijken met OP en nembrionic? Dan is het zekers wel de moeite waard om het een luisterbeurtje te geven.

avatar van rixter
Hilbert, excuus voor de late reactie.

Yep, ik heb 'm gehoord. Weliswaar heel kort bij m'n neef in de auto, die had 'm al (wat geen doodzonde is als je VJ bent bij Def P en Co)

DonDijk
Wow, wat heb jij een stoere neef!

avatar van rixter
Och, hij doet wat 'ie leuk vind en ik profiteer soms eens lekker mee. Hypocriet zijn we tenslotte allemaal

avatar van platedraaier
Hij is wel leuk, de nieuwe versie van moordenaars doet me zeker glimlachen. Verder denk ik niet dat het veel toevoegt aan het oevre van Osdorp Posse. En waarom er staat Laberinto featering Osdorp Posse is me zowizo een raadsel.
Dit klinkt eerder als de best of van de Osdorp Posse in een wat hardere uitvoering.
En die hardere uitvoeringen bevallen me wel.

Pastichio Rocker
Jammer dat het geen echt album is. Nu is het een verzamelaar van nummers die al op andere cd's te horen waren, of gratis te downloaden van de officiele OP site. Beetje teleurstellend dit. De nummers zijn best okee, maar ik vind dit toch een ietwat slappe release, vooral omdat de echte fan al die nummers al in huis heeft. 2*

avatar van thomzi50
Ik vind het ook wat slap en bovendien vind ik de nummers vaak niet echt okee. Het klinkt niet goed samen, deze twee groepen. Het is een geforceerde poging om muzikaliteit bij hiphop te gooien, het werkt voor mij echt niet. Jammer.

avatar van NovaChe
Live zijn ze samen wel dope. Vele malen beter dan die Blind Justice rommel.

|Joël|
thomzi50 schreef:
...Het is een geforceerde poging om muzikaliteit bij hiphop te gooien, het werkt voor mij echt niet. Jammer.
Nu klinkt het alsof je hip-hop niet muzikaal (genoeg) vindt, dat bedoel je niet neem ik aan?

haveman
|Joël| schreef:

Ik ben benieuwd.

avatar van thomzi50
Nee hoor, niet per definitie, wel in de meeste gevallen. En zeker bij OP.