The Brand New Heavies - Shelter (1997)

Pop / Hip-Hop
Label: FFRR

1. I Like It (4:03)
  2. Sometimes (4:46)
  3. Shelter (5:01)
  4. You Are the Universe (4:13)
  5. Crying Water (4:17)
  6. Day by Day (4:42)
  7. Feels to Right (4:21)
  8. Highest High (4:28)
  9. Stay Gone (4:56)
  10. You've Got a Friend (3:48)
  11. Once Is Twice Enough (3:58)
  12. After Forever (5:23)
  13. Last to Know (4:25)
avatar van Madonna
Wat jammer dat die cd uit 1994 erniet tussen staat. Ik vind dat de beste uit serie van deze funky band. Daar staan namelijk de nummers op zoals "Dream on dreamer, Midnight at the oasis". De zangeres N'Dea Davenport is dan de leadzangeres. Op dit album is dat Siedah Garett die we kennen van het liedje " I just can't stop loving you" wat ze zingt met de King of Pop Michael Jackson. Of het duet met Dennis Edwards "Don't look any further". Op dit album staan genoeg leuke nummers. Sommige nummers klinken ingetogen, andere swingen weer de pan uit, lekker funky beat.

-4-

Madonna schreef:

-4-

Ja inderdaad jammer dat die cd uit 2004 er niet bij staad, vind dat ook het beste album..
Dit album vind ik ook erg goed hoor.. I Like it, blijft lekker.. Gewoon lekker funky en relaxte muziek van the brand new heavies..

fredpit
he...ik heb een ander hoesje.
en wat bovenstaande berichten betreft...wat houd je tegen om "brother sister"zelf te plaatsen?

avatar van Reijersen
Vind dit toch een mindere cd. Vind de nummers wat teveel van hetzelfde recept en wordt nergens echt geraakt om te swingen of iets anders. Jammer, dan maar terug naar de andere platen.

avatar van Poeha
Sometimes is anders wel een fantastische track. Kun je ook prima op swingen. Moet me toch maar eens gaan verdiepen in de BNH.