Ferry Corsten - Right of Way (2003)

Dance
Label: EMI

1. Sublime (7:46)

met The Thrillseekers

2. Whatever! (4:47)
  3. Rock Your Body, Rock (5:15)
  4. Right of Way (7:46)
  5. Kyoto (6:10)
  6. Holding On (3:47)

met Shelley Harland

7. Sweet Sorrow (6:15)
  8. Hearts Connected (6:37)
  9. Punk (4:45)
  10. It's Time (5:22)
  11. Show Your Style (3:10)

met Birgit Schuurman

12. Star Traveller (6:13)
  13. Skindeep (3:44)
  14. In My Dreams (6:03)
avatar van John Doe
De cover van de cd is niet goed doorgekomen. De nummers Right of Way, Kyoto, Punk, It's Time en Star Traveller zijn heel sterk, maar voor de rest valt het tegen. Wel veel andere stijlen naast trance, waarmee Ferry Corsten zich onderscheid, zoals breakbeats en jaren 80 achtige electronic sounds.

avatar van tovenaar
Heeft er eerst wel goed gestaan, maar t'is nu spontaan veranderd!? Is wel bij meer plaatjes... iets gaat er niet goed.

avatar van John Doe
Eigenaardig, zal wel worden opgelost door het verschil tussen deze site en moviemeter te bekijken waar dit niet optreedt.

avatar van NERD
Rest van het album kan het TOTAAL niet halen bij het briljante Punk en Rock Your Body Rock.

2,5 sterren dankzij die twee nummers.

[quote]NERD schreef:

[quote]

helemaal mee eens!

avatar van eddy_lives
album is idd sterk varierend van kwaliteit. krijgt van mij toch nog een 3.5 omdat er toch een paar echte toppers op staan en ferry gewoon the man is!

avatar van Peejay
Dit is het eerste echte solo-album van Ferry. Naast de bekende hits als 'Punk' en 'Right of Way' kan het nummer 'Whatever!' me erg bekoren. Een zeer degelijk album met voldoende variatie in genres.

Udang Saos
Geweldig album. Ik draai hem nog regelmatig. Met name Hearts Connected vind ik prachtig. Daarom scoort dit album ook zo hoog bij mij. Maar Rock Your Body Rock, Right Of Way en Punk vind ik ook briljant. Daar kan die suffe Tiesto nog wat van leren.

Kadafi
Nummers 1, 3, 4, 9, 10 zijn leuk. Redelijk album, te weinig goede nummers doch naast de bekende hits.

avatar van Sjaan
Vind dit helemaal niks...Hij moet gewoon trance maken en niet proberen om moby,chemical brothers,fat boy slimachtige dingen te maken....

avatar van pureshores
dit is best een leuk poppy dance album (gekocht voor 1 euro!!)
Kende voorheen alle singles waarvan Punk en It's time er uit springen.
Zoals hierboven al gezegd wordt weet hij lekker te spelen met andere genres dan trance en probeert met (die tijd 2003) electro, beetje breakbeat en downtempo te experimenteren, waarbij hij eigenlijk alleen bij dat laatste volledig de plank voor mij misslaat (Holding on klinkt als een wannabe Total Touch en dat is sowieso geen aanbeveling om daarop te lijken).
Nummer met Birgit klinkt als vuller.

Zeer groot pluspunt is dat hij zich niet tot 3 minuten trackjes beperkt, meeste tracks worden lekker opgebouwd

avatar van pureshores
halfje omhoog, dat nummer met Birgit Show your style is toch iets beter dan ik eerst vond, instrumentaal was ondanks dat ik niks tegen Birgit heb, misschien nog lekkerder geweest

avatar van T.O.
Dit was wel erg 'geïnspireerd' door Vitalic als ik die hits zo terug hoor.