Scorpions - Still Loving You (1992)

Duitsland
Label: EMI

1. Wind of Change (5:11)
  2. Still Loving You (6:10)
  3. Walking on the Edge (4:35)
  4. Born to Touch Your Feelings (7:21)
  5. Lady Starlight (6:24)
  6. Believe in Love (4:50)
  7. Is There Anybody There? (4:23)
  8. Always Somewhere (4:57)
  9. Holiday (6:26)
  10. When the Smoke Is Going Down (3:51)
  11. Living for Tomorrow (7:13)
avatar van Gert P
Een fijne verzameling die hier nog niet stond, snap het ook niet want hier staan bijna alle bekende hits en ballads op van ze.
Mis alleen send me an angel jammer genoeg.

avatar van musicfriek
Een heel beperkte verzamelaar deze. Ook bij deze geldt: er zijn uitgebreidere en completere verzamelaars van

Casartelli (moderator)
Wat me aan deze verzamelaar vooral tegenstaat, is het feit dat vrijwel alle nummers geremixt zijn en dat heeft vrijwel overal scherpe randjes (if any...) gekost. Alleen Wind of Change staat er in zijn originele studioversie op, maar goed, die was toen ook net een jaar oud.

avatar van Gert P
Wat is dan een goede verzamelaar van hun zonder teveel harde rock?
Die harde nummes vind ik persoonlijk nieta aan van hun.

Casartelli (moderator)
Deze was er eerder en die bevatte volgens mij de niet geremixte versies, maar dat waren dan weer maar vijf tracks... verder hebben ze niet echt verzamelaars die alleen op ballads fixeren geloof ik.

Overigens heeft hun album "Pure Instinct" uit 1996 ook een vrij hoog balladgehalte.

avatar van musicfriek
Misschien deze. Maar bij een groep als Scorpions ontkom je toch niet aan die hardere nummers. Op deze mis ik bv. Send Me An Angel. Of je eigen compilatie samenstellen. In deze tijd niet zo moeilijk voor elkaar te krijgen

Edit: tip van Casartelli is wellicht beter.

avatar van Gert P
Die eerste heb ik ooit eens gehad en duurd nog geen half uurtje, is geen optie.

Casartelli (moderator)
Mijn versie heeft overigens een blauwige hoes en nummers 1 en 6 omgedraaid.

avatar van Sjaan
Dus je kan ze niet verstaan??

Father McKenzie
Zowat het urgentste wat je van deze Duitsers in huis kunt halen. Hun uitspraak van het Engels blijft abominabel slecht, maar dat neem je er dan maar bij.
Still Loving You blijf ik toch hun beste rockclassic vinden!

avatar van James Douglas
Deze compilatie focust zich enkel op de balladekant van de jaren van het grote succes en geeft zo een nogal eenzijdig beeld. In de jaren zeventig hebben deze mannen ook gave dingen gemaakt.

avatar van B.Robertson
Over het algemeen vind ik al die remixen niet geslaagd. De originele versies zijn mooier om naar te luisteren. Van sommige liedjes is de remix echt belabberd uitgevallen. Vanaf Is there anybody there? hoeft het van mij niet meer. Het nieuwe nummer Living for tomorrow is later op Live bites gezet. Wel mooi is dat Born to touch your feelings op de cd staat. Het enige nummer met Uli Roth in de band. Walking on the edge is eigenlijk best wel een sterk nummer. Komt van het door mij verguisde Savage amusement.

avatar van gigage
Het succes van winds of change wordt flink uitgemolken door er maar gelijk een compilatie achteraan te gooien met soortgelijke ballads. Pastte perfect in die tijd, 1992 dus Maar oh oh, ze zjermans hebben het wel erg goed in de vingers. Prachtige songs staan hier toch tussen.
Voor mij geldt ook dat ik zoiets niet kan uitzitten. Ik hoor ze toch liever afgewisseld met wat gitaargeweld.

avatar van gigage
Ik zag deze in de VS aangeboden worden voor meer dan 100 $, speciaal geimporteerd uit "Holland" haha