Rie Fu - Tobira Album (2007)

Japan
Label: Palm Beach

1. 5000 Miles [Album Version] (4:24)
  2. Come to My Door (3:58)
  3. Tsukiakari (4:28)
  4. Kimi Ga Ukabu Yo (4:20)
  5. Tobira (3:54)
  6. On It's Way (4:01)
  7. Until Say (4:59)
  8. Smile (3:42)
  9. Feel the Same (5:07)
  10. Dreams Be (3:47)
  11. Sunshine of My Day [Live Version] (2:55)
  12. London (4:35)
  13. Anata Ga Koko Ni Iru Riyuu (3:39)
Raekwon the chef
Goed album, over het algemeen vind ik Rie fu wel minder dan de meeste andere J-pop zangeressen, komt omdat het in sommige nummers lijkt alsof ze zich inhoudt, ze mist dat beetje pit, maar verder heb ik er weinig op aan te merken, Tsukiakari is voor sommigen misschien bekend van de anime Darker Than Black, verder zijn Kimi Ga Ukabu Yo en On It's Way m'n favorieten.

*3,5

avatar van Onslaught
Ik vind dat Rie Fu zich juist heel goed kan opmeten met andere J-pop artiesten. Zij heeft iets rustgevends in haar stem en haar nummers zijn vaak altijd vrolijk.

Ook dit album luister ik erg graag en zal zeker in de smaak vallen bij andere Rie Fu fans.

*3.5

Raekwon the chef
Ik vind persoonlijk dat Rie fu erg overrated is. Zo heel bijzonder vind ik haar niet en ik snap niet waarom mensen haar zo goed vinden (haar nummers missen gewoon dat beetje pit, het klinkt allemaal een beetje braaf) Jij vind dat dan weer iets rustgevends hebben, maar het is niet wat ik persoonlijk zoek in J-Pop, dan luister ik liever naar Hirano Aya, zij schrijft haar teksten misschien niet zelf, maar haar stem is echt uitmuntend.

avatar van MDV
MDV
Rustgevend? Kan ik wel een beetje inkomen. Sommige nummers van dit album vind ik wel leuk, Until I Say Tsukiakari en London zijn wel aardig. Maar om eerlijk te zijn kan ik dit alleen luisteren als ik er echt voor in de stemming ben en vind ik het over het algemeen een beetje saaie muziek.

Raekwon the chef
Klopt, ik hou ook meer van de energiekere j-pop