Dodge the Compilation (1998)

geen stemmen

Duitsland
Electronic
Label: Dodge

1. Minimalphunk - Webcore (6:41)
  2. In Vivo - Agent Intelligent (5:45)
  3. Cash I/O - Sasaal (4:24)
  4. Atomopel - Hyben (5:15)
  5. Simulation - Exit (7:27)
  6. Impulse - Smear (5:50)
  7. Peloton - Noisehead (3:42)
  8. Matthew Boone - My Hands Raised High (6:27)
  9. Multiboy - Walk the Dog (4:08)
  10. Mas 2008 - The Whales (5:23)
  11. Hirzel E.V. - Oder Ich Hol Die Bullen (4:25)
  12. Easymoe - Theme from Easymoe (5:20)
  13. Elec. Pepper - White Boy (7:36)
avatar van jellorum
Obscuur verzamelaartje van Dodge, een Duits label, dat een mengeling van trip-hop en electronica brengt...
Ooit eens gevonden op de rommelmarkt, de eigenaar waarschuwde me nog dat er alleen maar non-muziek op stond maar wat is dit een superleuke plaat, sommige nummers hebben vocalen, andere weer niet. Sommigen nummers bestaan uit monotone beats, andere zijn dan weer een vat vol ideeen maar het wordt nooit een vervelend gepiep en gebliep dat geen richting uit gaat. Aanrader voor de alles-liefhebber, en dat zijn er wat.