Dawn of Demise - Hate Takes Its Form (2007)

Denemarken
Label: Deepsend

1. Hate Takes Its Form (4:34)
  2. ...And Blood Will Flow (4:20)
  3. Degrading the Worthless (4:28)
  4. Within the Flesh (5:11)
  5. Intent to Kill (3:42)
  6. Impurity (3:58)
  7. Beyond Murder (4:44)
  8. Malice - Kill to Conform (3:28)
  9. Domestic Slaughter (4:11)
  10. Regain Our Masochist (6:01)
avatar van bennerd
Iedereen hou je klaar, want hier komt het, de enige echte en zuivere "Heavyyy Metal"

Maar de liefhebbers van hoog gezang, strakke broeken, pijndoders, nummers van het beest, Abigail en Melissa kunnen deze muziek beter links laten liggen. Want met de goeie ouwe Heavy Metal heeft dit niets te maken.

Liefhebbers van verstikking, dood, zieke engelen en kannibalenlijken daarentegen moeten zeker eens naar deze plaat luisteren. Want iedereen die zichzelf Death Metalfan noemt, moet zeker de charmes van deze plaat inzien. Wat een geweldig plaatje is dit toch!

Dawn of Demise, het is een naam die we zeker in het oog moeten houden, want het is deze band gelukt om in dit overvol genre een eigen gezicht te hebben. Duidelijk geinspireerd door Suffocation en Decapitated, vol tempowisselingen, de ene al genialer dan de andere, en een goede productie.

Een ongelooflijk brute band, maar ook net zo groovy, luister maar naar een supernummer zoals Impurity. Heerlijk gewoon
Ook de solo's mogen niet onvermeld blijven. Waar andere bands zouden blijven doorgaan en redelijk eentonig worden, gooit deze band er op de juiste momenten een solo bovenop.

"There will be blood."

bro
Het was erg lang geleden dat ik nog eens zo zwaar overweldigd was. Zeker door weer eens een lekker heavy band gelijke deze
Heerlijk!