Eskobar - A Thousand Last Chances (2004)

Zweden
Label: V2

1. Cold Night (3:44)
  2. Big Sleeper (4:02)
  3. You Got Me (3:38)
  4. Fly on the Wall (4:35)
  5. Love Comes First (4:14)
  6. Violence (4:07)
  7. Love Strikes (4:04)
  8. Under These Stars (3:27)
  9. Bring the Action (3:47)
  10. Freedom (3:04)
  11. Even If You Know Me (3:35)
  12. You Got Me * (3:38)

met Emma Daumas

rodneyVL
Hele aardige band met puike refreintjes en zeer catchy melodietjes. Ook experimenteel met dance-samples die af en toe voorbijkomen. Heel mooi melodieus album met you got me als uitschieter. 4,5 sterren!

rodneyVL
Komen we met een second opinion. De plaat is bij mij aleen nog maar gegroeid. Muziek zoals muziek bedoeld is; duidelijke kop en staart. Simpele melodie, simpele tekst, simpel uitgevoerd. Maar wel prachtige muziek! 5* nu

JonnieBrasco
Wat een pracht en praal uit mijn stereokanaal... Als je van bijv. de muziek van Nick Drake houdt, dan is Eskobar zeker aan te raden. Met name de eerste drie nummers gaan als mooie, heldere dromen voorbij. You Got Me is nog aanstekelijker dan een hit van Coldplay, en ja: ook U2 had dat catchy refreintje nog nooit bedacht! Om meer referenties te geven: Under These Stars had een nummer van Delays kunnen zijn!

rodneyVL
Ik sluit bij Jonnie Brasco aan, je vergat echter nog te melden hoe prachtig Under These Stars is:)

avatar van mathias
JonnieBrasco schreef:
Wat een pracht en praal uit mijn stereokanaal

avatar van Ghans
mijn "bijgeloof " cd, stop deze in de cd speler van mijn auto, en er gaat niets fout die dag .... echt, het werkt

fredpit
Haha...dit verbaast me. Ik heb net de clipjes (helemaal uit) geluisterd...rete commerciele popliedjes! zeker niet slecht.

Voor deze band moet toch een gigantische markt zijn..

avatar van Ghans
liever niet

fredpit schreef:

Voor deze band moet toch een gigantische markt zijn..

Ik snap ook niet waarom deze band internationaal gezien weinig doet. In Duitsland zijn ze redelijk bekend...

avatar van Jumpjet
Fijne plaat om lekker lui bij op de bank te hangen. Eskobar vergt hier geen enkele inspanning van de luisteraar, het is allemaal erg easy-listening en toch van zeer behoorlijk niveau.
Gelukkig staan er ook wat meer rockende up-tempo tracks op deze plaat, zoals You got me en Violence. Maar zo gevaarlijk als de gelijknamige drugsbaas wordt Eskobar nergens.