Sonic Dance Power VIII (1997)

Dance
Label: Jive

1. Party Animals - We Like to Party (3:09)
  2. B.B.E. - Flash (3:56)
  3. Apollo Four Forty - Ain't Talkin' 'Bout Dub (3:55)
  4. Kaleef - Golden Brown (4:05)
  5. Sash! - Encore une Fois (3:37)
  6. Faithless - Salva Mea (Save Me) (4:35)
  7. DJ Paul, Rob en MC Hughie Babe - Lords of the Hardschool (3:33)
  8. DJ Quicksilver - I Have a Dream (3:36)
  9. Blue Boy - Remember Me (3:52)
  10. Chicane - Offshore (4:27)
  11. Charly Lownoise & Mental Theo - Party (3:33)
  12. DJ Jean en Peran proudly present - Let Yourself Go (3:32)
  13. Twenty 4 Seven, Stella en Stay-C - If You Want My Love (3:46)
  14. General Base - On & On (3:37)
  15. Under Influence - People Hold On (4:10)
  16. 2B Continued - Laydown (I Feel U) (3:56)
  17. B-Rave en T-Bear - Happy Rave (3:43)
  18. Skibby en King Lover - Come Again (3:20)
  19. Red 5 - Da Beat Goes... (3:48)
avatar van musicfriek
Van track 14 zoek ik al jaaaaren de cd-single, helaas nergens meer te vinden. Wat heb ik dat nummer al lang niet meer gehoord Destijds grijsgedraaid waar ik gewerkt heb.

sxesven
Vanaf €1,99, zes verschillende.

Zo zeg!

Haha, even uitzoeken hoe je daar moet betalen. Super, ik herken die hoes meteen.

Tenk joe!

musicfriek schreef:

Mijn partner heeft deze cd dus ik kan hem je als mp3 sturen maar daar heb je denk ik niks aan he

avatar van musicfriek
Nouwwww, om mee te beginnen..

Friek wil wel even swingen nu!

PM onderweg

Geweldig nummer dat we hier altijd heel hard opzetten!

Door de sterke nummers op dit album doe ik er een halfje bij, de bagger tracks skip ik gewoon lekker door.

avatar van musicfriek
You've touched my life a thousand times
We've gone too far a million miles
You ruled my world and nothing's wrong
We'll be together on and on

Het nummer is te vergelijken met artiesten als Sash! en Future Breeze, beetje dezelfde sound.

Ben zo blij als een kind nu, lol

avatar van TheSilmarillia
Deze cd heb ik ook, en bevat ten minste vier wereldtracks die na al die tijd nog niks aan sterkte verloren hebben. Ik heb het over Ain't Talkin' 'Bout Dub, Let Yourself Go en vooral: Offshore en Da Beat Goes... Echt geweldig!

avatar van musicfriek
De opvolger van Da Beat Goes.. vond ik ook geweldig: I Love You.. Stop! Wel veel van hetzelfde, maar een heerlijke climax in het nummer.

avatar van TheSilmarillia
Ja, die is ook super, heb ik op cd-maxi

avatar van T.O.
Ik vond die dingen van Red 5 altijd vreselijk eigenlijk. Sowieso zwakke cd dit, niks echt goeds afgezien van Blue Boy. Maar ja, das weer niet een echte danceplaat

Same here, indertijd was ik de hitparade-dance al aardig zat...

T.O. schreef:

Aan de ene kant goed dat smaken verschillen, aan de andere kant weer onbegrijpelijk dat anderen de door mij genoemde tracks niet ook super vinden

avatar van gemaster
Red 5 is gewoon een klassiekertje hoor. Geldt ook voor tracks 3,6 en 9. Best een goede Sonic Dance cd. Daarom ook twee welverdiende sterretjes.