Robert Plant - Sixty Six to Timbuktu (2003)

Label: Atlantic

1. Tie Dye on the Highway (5:10)
  2. Upside Down (4:11)
  3. Promised Land (4:59)
  4. Tall Cool One (4:38)
  5. Dirt in a Hole (4:44)
  6. Calling to You (5:50)
  7. 29 Palms (4:51)
  8. If I Were a Carpenter (3:47)
  9. Sea of Love (3:05)
  10. Darkness, Darkness (5:03)
  11. Big Log (5:04)
  12. Ship of Fools (4:58)
  13. I Believe (4:54)
  14. Little by Little (4:42)
  15. Heaven Knows (4:04)
  16. Song to the Siren (4:06)
  17. You'd Better Run (2:30)
  18. Our Song (2:32)
  19. Hey Joe (4:58)
  20. For What It's Worth (3:30)
  21. Operator (4:36)
  22. Road to the Sun (5:36)
  23. Philadelphia Baby (2:14)
  24. Red for Danger (3:39)
  25. Let's Have a Party (3:40)
  26. Hey Jayne (5:23)
  27. Louie, Louie (2:53)
  28. Naked If I Want To (0:47)
  29. 21 Years (3:30)
  30. If It's Really Got to Be This Way (3:59)
  31. Rude World (3:45)

met Jimmy Page

32. Little Hands (4:19)
  33. Life Begin Again (6:19)

met Afro Celt Sound System

34. Let the Boogie Woogie Roll (2:37)
  35. Win My Train Fare Home [Live from Timbuktu] (8:41)
Mad Dog
Robert Plant is tamelijk ondergewaard als solo artiest. Na zijn carriere in Led Zeppelin heeft hij wel degelijk prima muziek afgeleverd. Dat bewijzen niet alleen zijn laatste twee solo platen maar zeer zeker ook deze puike verzamelaar. De hits, beste studiowerk en rarities verzameld over 2 cd's. Mooi boekwerkje en alles mooi geremastered.

Harald
Gisteren avond nog beluisterd, wat een goede verzameling. Big Log...mischien zijn beste song. Komt zo'n beetje in de beurt van Stairway to heaven.

Ook een track van de 5 track LP HONEY DRIPPERS - volume one (Jeff Beck, Jimmy Page, Robert Plant) released 1984, zit erbij (Sea of Joy)
Zoals Mad Dog het zegte: Puike verzamelaar. De hits, beste studiowerk en rarities verzameld over 2 cd's.

EVANSHEWSON
Harald schreef:

Een aanrader!

IK neem aan dat je Sea of Love bedoelt ipv Sea of Joy, ofwel heb ik iets gemist ?

Maar je hebt wel gelijk dat dit een meer dan degelijk overzicht is van het solowerk van Robert Plant.
Om nou Big Log met Stairway to Heaven te gaan vergelijken, ik weet het niet... deze compilatie is absoluut een aanrader van formaat!
4.5 sterren ****1/2

Harald
EVANSHEWSON schreef:

4.5 sterren ****1/2

Sorry....Sea of Love natuurlijk. Een beetje komt Big Log wel in de beurt van Stairway.. Mooie Zep achtige ballade, guitar die dan ook een beetje aan Jimmy Page laat denken. Hoe dan ook....een prachtige song!

EVANSHEWSON
Harald schreef:

Ik zou zelfs méér durven te zeggen ; Big Log is een zéér prachtige song, jawel, inderdaad alstublieft, merci beaucoup!

avatar van Enrique
Ik vind bijna alles goed van Robert Plant, behalve "Big Log" TOO MUCH EIGHTIES BRRRRR