Mark Kozelek - Rock 'n' Roll Singer (2000)

Folk / Rock
Label: Badman

1. Find Me, Ruben Olivares (3:57)
  2. Rock 'N' Roll Singer (4:24)
  3. You Ain't Got a Hold on Me (3:14)
  4. Metropol 47 (3:12)
  5. Around and Around (2:22)
  6. Bad Boy Boogie (5:14)
  7. Ruth Marie (6:11)
avatar van thebestfreaks
2, 3 en 6 zijn AC/DC covers, nummer 5 is van John Denver. Verder zijn het eigen nummers. Ik vind dit érg mooi! Het is wat gemakkelijk om te zeggen dat het covers zijn, want de nummers zijn echt 'eigen gemaakt'.
Prachtig !

Ruth Marie is één van zijn mooiste nummers. Indrukwekkend geschreven..

Davez
Ruth Marie is inderdaad fenomenaal sterk.

bubbachups schreef:
Ruth Marie is één van zijn mooiste nummers. Indrukwekkend geschreven..

Klopt, verdiende beter dan een status als b-kantje op dit al bij al obscure EP-tje die voor het overige vooral bestaat uit covers. Zonder overdrijven één van zijn beste nummers.

avatar van philtuper
Morinfen Davez bubbachups Daar hebben jullie helemaal gelijk in heren. Wat een intens droevig maar intens mooi nummer is dat zeg! Hij heeft echt zoveel moois gemaakt maar deze staat aan die lijst van mooie nummers misschien wel bovenaan.
Vind trouwens dit hele album meer dan de moeite waard. En het klopt wat thebestfreaks zegt. Ook al zijn een aantal nummers niet van zijn hand, hij máákt ze wel eigen. Zoals een Will Oldham dat ook zo goed kan. Prachtig!