Human Action Network - Welcome to Chicago (2007)

Alternatieve titel: The Acid Anthology

Canada
Electronic
Label: Alphabasic

1. Frustrated Shank (2:06)
  2. Bright Din Fields (3:27)
  3. Avon Saw Women (2:46)
  4. Pilsen Potentiometer (3:19)
  5. Wickd Handl (4:42)
  6. Your Rights to Leave (3:39)
  7. Doom Bells (3:10)
  8. Orange93 (2:33)
  9. K Moth (3:01)
  10. Dirty Fucking Micro (3:19)
  11. Eating Angelic Diamonds (3:52)
  12. Rave in a Field (2:35)
  13. Hollywood Filter (2:56)
  14. Muffin Lady Acid (2:27)
  15. Hard Warez (3:40)
  16. Talking Japan (1:47)
  17. Din Toons (1:56)
  18. Cooper's Wine (4:21)
  19. In the Sun (1:20)
  20. Sunflower Acid (3:07)
  21. April Acid 2 (2:37)
avatar van bas
bas
Best toegankelijke acid van Benn Jordan, die ik vooral ken van z'n andere alias "The Flashbulb". Voor wat betreft de hoeveelheid albums die meneer de laatste jaren produceert begint Benn wel op Snares te lijken! Toch is het geen afraffel-product, maar een hele aparte cd (voor zijn doen), die weer wat terug doen denken aan weer een andere alias van hem: Acidwolf. Lekkere muziek! 4*

Prima acid dit ja. Niet echt wereldschokkend of vernieuwend, maar gewoon 'lekker' inderdaad. Ik kan dit uren laten pruttelen zonder dat ik er genoeg van krijg.

avatar van kinjutsu
Bright Din Fields!! Wat een magisch mooie track.
Doet inderdaad een beetje aan Acidwolf denken.