Canton Jones - Kingdom Business (2007)

geen stemmen

R&B
Label: EMI

1. Living Clean (My Life) (3:10)

met Big Ran

2. The Professional (4:01)

met Joey

3. My Walk (3:14)
  4. I Won't Stop (3:36)
  5. WCJ-1 (0:28)
  6. Hater Day (4:05)
  7. What You Want (4:47)
  8. Kingdom Business (4:19)

met Mouthpiece

13. Nobody Cared (4:59)
  14. My Day (3:43)
  15. Ringtone (2:52)
avatar van jelmer19
Album begint met 2 ''Usher'' achtige nummer als ''YEAH'' en dan vind ik het bij sommige nummers nog goed worden ook, wat ik van te voren niet echt had verwacht..Ook al is het grootendeels erg drukke R&B toch vind ik het niet slecht klinken.
Het is een christelijk album, maar Canton draaft daar niet heel irritant op door en het is prettig om naar te luisteren.
''Hater Day'' vind ik een erg goed nummer en het merendeel is muziek om misschien in de club ofzow te luisten.. Alleen zul je dit daar niet zo snel horen denk ik

Toch wel een heel leuk album om te horen en ik geef hem eerst maar eens een 4,0*

avatar van jelmer19
nee verlaag hem nu naar 3,0
ben er al helemaal zat van