D.I.T.C. - Rare & Unreleased (2008)

Label: D.I.T.C.

Gelekt.

6000e bericht.

avatar van jelmer19
echt vet, dit !!
net 1x beluisterd en er staan echt een paar goeie tracks op !
Ik begin weer overnieuw bij track 1

avatar van MJ_DA_MAN
Damn, jij checkt volgens mij echt alles wat er te checken valt .

raffael77
Vrij bekende nummers. Eigenlijk niet echt unreleased.
Toch vind ik ze niet zo sterk meer.
Ik denk dat deze jongens eens moeten gaan samen werken met Madlib ofzo om dat rauwe werk weer te leveren.

Showbiz scoort hier en daar nog wel eens een grappige track maar ben er wel over eens dat ze niet meer zo sterk zijn als groep en ook solo.

avatar van JLjuju
Ik ben er benieuwd naar. Een paar nummers erop ken ik al (Spit, Time To Get This Money) Ik vond D.I.T.C altijd een dope click.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik vind het wel erg leuk materiaal wat hier op staat. De rhymes en de flow is erg sterk. De mc's vullen elkaar uitstekend aan. Big L blijft mijn favoriet met zijn uitzonderlijk mooie flow. Lord Finesse levert ook goed werk af. Remix is leuk gedaan, maar niet beter dan het origineel.

avatar van unknown_styles
Er is ook een Unreleased Production uitgekomen met een bijna heel de zelfde cover..
zal die eens op de site zetten.

avatar van unknown_styles
Ok, wie wel tijd heeft om een album te posten ; http://www.hhv.de/item_140169.html
dit is de link waar ik "Unreleased Production" vond.

tuktak
en dat album heb ik ook, erg vette plaat. als ik iets toevoeg hoor ik er niks meer van laatste tijd, dus ik laat het graag aan iemand anders over wel apart om 2 unreleased platen los van elkaar uit te brengen, wat is de logica hiervan?

avatar van Kill_illuminati
Had noot gedacht dat er nog een D.I.T.C album kwam (ofwattan nog). En dat met oud materiaal nog ook, kan ik al helemaal waarderen.