Astonish - From Now Until Forever (2008)

Label: Molemen

8. No Patience
  9. Light 'Em Up
  10. Impossible
avatar van jelmer19
Aah clip is ook toegevoegd zie ik.
best een goed nummer, ben benieuwd wat dit album brengt !

avatar van jelmer19
Woow een erg goed album zo na de eerste luisterbeurt.
Staan een paar lekkere producties op en Astonish heeft goeie lyrics.
Leuke EP en deze ga ik de komende tijd nog eens goed beluisteren...

avatar van jelmer19
Heb deze ep nu meerdere malen geluisterd en vind hem erg fijn.
Het eerst nummer is echt top. Ook leuk dat ie Soulja Boy nog even afkraakt.
Astonish heeft op de meeste nummers gewoon een erg relaxte flow, maar ook zijn stem vind ik op de 1 of andre manier gewoon erg fijn om naar te luisteren. Ook al is deze helemaal niet zo bijzonder. Klinkt gewoon lekker
Een nummer dat hier ook een voorbeeld van is = : The Intervieuw
Maar ook nummers als ''Broken Dreams'' , ''Microphone Check'' en de laatste 3 tracks van de Ep zijn allemaal van hoog niveau.
En jah dan heb ik eigenlijk al bijna de hele tracklist opgenoemd.
Komt er dus opneer dat het kort maar krachtig is en dan kom ik uit op een 4,5*

avatar van Rhythm & Poetry
Ik word haast jaloers op het aantal recente hiphop platen die jij allemaal beluisterd. Maar als het goed is krijg ik binnekort ook deze binnen. Kan alvast niet wachten, als ik jouw mening zo zie.

avatar van Rhythm & Poetry
Voor mij is 2008 als hiphop jaar nu echt losgebarst. Na eerst een ijzersterk album van Mighty Joseph te hebben beluisterd. Ben ik begonnen aan deze EP van Astonish. Een rapper met een heldere visie. Een heldere stem. Vond het in het begin aan de softe kant (wel erg goede tracks, en een rapper die wat softer is daar is niks mis mee), maar dan komt hij met de geweldige track Life Ain't Sweet, waar hij ook showt dat hij over een wat rauwere kant beschikt. Na het beste reguliere album uit 2008 beluisterd te hebben, is dit de beste EP uit 2008 (die ik tot nu toe beluisterd heb).

avatar van hiphopmaster
Wat is dit een dope EP zeg! Lekkere 'licht verteerbare' hiphop.
Strakke beats, mooi (vocal-) samples, goeie flow en een prettig stemgeluid.
Als dit een voorbode is op zijn cd, dan kijk ik daar erg naar uit. Met deze kwaliteit is Astonish zeker klaar voor het grote werk. Heel groot!
De lekkerste tracks zijn voor mij Impossible, The Interview, Light 'Em Up en Microphone Check.

Relax
Astonish zegt dat de beste rappers dood zijn gegaan om te bewijzen dat Hip Hop aan het sterven was.
Dus Astonish zegt hierbij in mijn oren dat hij geen underground rap kent.

Gekkenhuis
Hmm, ik heb me toch redelijk vergist in deze release. Ik dacht dat het wel wat zou zijn, maar ik kom toch bedrogen uit. Astonish heeft jammer genoeg een matige flow en is bovendien tekstueel uitermate saai.

Rene1979
Ik had deze EP nog niet eerder beluisterd. Maar ff he.... Dit is tering goed. Astonish heeft een geweldige stem voor de redelijk rustige producties. Wat een plaat zeg ben er helemaal weg van!