Bravehearts - Bravehearted Pt. 2 (2008)

1 stem

13. What Goes Around
  14. Is You Aight
  15. Mean Tongue
avatar van thomzi50
Hoe nauw is Nas hier bij betrokken? Staat zijn naam alleen op de hoes of doet hij nog meer? Ill Will is in ieder geval níet meer het label, zoals op het eerste werk van dit duo.

Onleesbaar bericht verwijderd.

avatar van jelmer19
Verwachte hier al niet te veel van en dat blijkt na de eerste luisterbeurt terrecht. Eigenlijk weet geen 1 nummer mijn aandacht te trekken. En een boodschap in hun muziek is ver te zoeken

avatar van hiphopisntdead
thomzi50 schreef:

hij heeft ze een soort van ''grootgebracht''(ookal zijn ze dat te horen aan hun teksten nog niet echt.
en voor de rest rapt nas soms mee. dat is alles

avatar van Rhythm & Poetry
Een slechter begin als Aha kan ik me haast niet voorstellen, wat een fout nummer, met name dat refrein is een kwelling voor de oren. Slide With Me is wat beter door een rustigere beat maar vervolgens gaat het weer de fout in met het trieste Good Money. Ik sna echt niet wat Nas in deze jongens ziet want rappen schijnen ze niet te kunnen. Lyrics om te huilen en flows waarvan je er 13 in een dozijn hebt.

1* voor de moeite en voor Mean Tongue die een goede productie kent.

avatar van JLjuju
Rhythm & Poetry schreef:

Dit zijn het broertje en de neef van Nas