House of Lords - Come to My Kingdom (2008)

Label: Frontiers

1. Purgatorio Overture No.2 (1:04)
  2. Come to My Kingdom (4:19)
  3. I Need to Fly (4:07)
  4. I Don't Wanna Wait All Night (4:04)
  5. Another Day from Heaven (4:30)
  6. In a Perfect World (3:56)
  7. The Dream (5:18)
  8. One Foot in the Dark (3:38)
  9. Your Every Move (4:41)
  10. I Believe (3:57)
  11. One Touch (4:09)
  12. Even Love Can Save Us (4:14)
  13. In the Light (4:37)
  14. Another Day from Heaven [Acoustic Remix] * (4:56)
Empyrium
Dit album van de House of Lords valt mij erg tegen, klinkt ongeinspireerd en de nummers zijn niet van het hoge niveau zoals wel het kenmerk was op het voorgaande werk, misschien moet het kwartje nog vallen bij mij, maar voorlopig een teleurstelling, en dat heb ik nimmer eerder gehad bij een album van deze band, die ik al volg sinds het debuut.

avatar van ozwald
Ik zou em nog een paar luisterbeurten gunnen Empyrium; zitten diverse zeer goede nummers tussen en overall gewoon weer een ouderwets vol en zwaar geluid van deze heren.

avatar van Ricardo74
Iets minder als z'n voorganger maar zeker een erg goed album. Zeer de moeite waard. James Christian en Jimi Bell zijn super!

Heerlijk album wat gewoon erg lekker klinkt.

avatar van Von Helsing
De heren zijn al weer in de studio voor de opvolger, sinds de comeback zitten de heren zeker niet stil, alhoewel het steeds meer richting echte AOR gaat en ik nu wel de inbreng van Gregg Giuffria ga missen.

avatar van Von Helsing
ozwald schreef:

Ik vind hem zeker stukken beter dan ik in eerste instantie dacht, weer op en top House of Lords met meesterlijke songs, meeslepend en warm.

avatar van vielip
Ik vind deze toch wel een stukje minder vergeleken met z'n voorganger. Of het de inbreng is van Giuffria weet ik niet maar 'iets' mis ik. Er staat echter genoeg moois op om de aanschaf van dit album te rechtvaardigen! Laat daar geen misverstand over bestaan. Maar toch...het komt op mij iets teveel als 'goed maar niet top' over.

Ozric Spacefolk
Softmetal?!?

Stevige hardrock met een flinke scheut metal-clichés... Goede zang en lekker gitaarwerk.

Heeft geleend bij Whitesnake, Magnum en Rainbow. Ik lust het wel....

Vind 'm ook beduidend minder dan andere platen...

avatar van AstroRocker
Ja, deze plaat van House of lords in inderdaad wat minder. Dat is naar mijn mening vooral te wijten aan het tweede deel van de plaat. De kwaliteit van de eerste 6 songs ligt op hetzelfde niveau als de topper World Upside Down, maar vanaf The Dream is het net iets minder allemaal. Laat het duidelijk zijn, het is absoluut niet slecht, maar net wat minder! Met als positieve uitzondering In The Light. Het beste nummer is wel het titelnummer, vooral door het pompende baswerk. Dit album geef ik 4 sterren.

avatar van LTU
LTU
Super goed album maar waarom is de kwaliteit zo slecht van de nummers. Klinkt voor geen meter.
Als de productie beter was had ik het een 4,5 gegeven!!