Honolulu Mountain Daffodils - Guitars of the Oceanic Undergrowth (1987)

Label: Hybrid

1. Hanging on the Crosses (By the Side of the Road) (4:19)
  2. Wolverine (4:46)
  3. Electrified Sons of Randy Alvey (3:22)
  4. Guitars of the Oceanic Undergrowth (5:07)
  5. Sinners Club (4:34)
  6. Black Car Drives South (4:32)
  7. El Muerto (4:06)
  8. Final Solution (4:23)
avatar van lebowski
Niet stilstaan, anders ga je maar nadenken, leek het devies van Adrian Borland, die naast The Sound talloze zijprojecten opzette. Dit is er eentje van, drie albums brachten ze uit, volgens sites die er verstand van hebben met muziek variërend van Kraftwerk, via Tom Waits, the Ramones en Black Sabbath naar Neu!

Ken de cd's niet, lijken me ook amper te krijgen.

avatar van Pelk
Ontdekt na Tequilla Dementia, daarom een half punt minder maar nog steeds een topplaat. HMD wilde "underground" blijven, dus moest deze hoes lijken op een plaat die al jarenlang stond te verstoffen in een platenzaak. Goed gevonden... En blijkbaar ook goed gelukt want ik ken niet veel mensen die HMD kennen (ik wordt vaak meewarig aangekeken en voor snob uitgemaakt als ik de naam laat vallen, Boehoehoehoe...)

Ik heb hem in digitale versie(met dank aan mojo Pin) vanavond maar eens luisteren.