Tommy Wright III - Feel Me Before They Kill Me (1998)

Label: Street Smart

1. Killaz by My Side (4:15)

met K-Rock, Project Pimp en C-9

2. Hell on Earth [Remix] (4:06)

3. No Fear '98 (4:32)

met K-Rock en C-9

4. Gimme Room (5:21)

met Project Pimp en Mad T-Dog

5. Act a Fool (4:56)

met K-Rock, Project Pimp, C-9 en Mad T-Dog

6. Why U Wanna Hate? (3:59)

met Project Pimp

7. No One to Trust (5:29)

met Project Pimp, C-9 en Loko

11. Hard Headed (4:21)

met C-9

12. Funeral Home (4:48)

met Project Pimp

13. Real Nigga Nite Out (4:12)

met K-Rock en Street Smart Sinistaz

14. Down to Ride (2:56)
  15. I Can Relate (5:07)

met Project Pimp, C-9, Loko, La Chat en Al Kapone

16. Feel Me (5:05)

met Loko, Lil Sko en Psycho

avatar van MAS
MAS
Tommy Wright III produceerde dit album samen met DJ Squeeky, waardoor deze plaat qua producties wat diverser is dan zijn voorgaande albums. De rappers komen van voornamelijk uit de Ten Wanted Men en N.O.D. crews, maar ook Al Kapone levert een (zeer sterkte) gastbijdrage. Daarnaast hoor je dat de rappers qua flows en delivery steeds meer beïnvloed worden door (Zuidelijke) rappers buiten Memphis.

Het resultaat is een plaat die enerzijds de authentieke Memphis sound heeft en anderzijds toegankelijker is dan voorgaande TW3 platen. Het absolute hoogtepunt is straat anthem (en posse cut) I Can Relate, een dynamische track waarop de kwetsbaarheid van het straatleven hoorbaar is.