K-Rino - Triple Darkness Vol. 1: Wreck Time (2008)

Label: Black Book

1. Wreck Time (4:19)
  2. What U Gonna Do? (4:19)
  3. Holla at Me (3:48)
  4. Blast on Um (4:34)

met K-Water

5. Hood Rules (4:24)
  6. Crucified (3:40)
  7. The God Within (3:08)
  8. Word Mastery (3:14)
  9. Two Sides to the Story (5:31)
  10. Call Um Out (2:54)
  11. Knockin' Our Hustle (4:23)
  12. Transparent (3:27)
  13. Wrong for That (3:58)

met Justice Allah

14. Years Just Pass (4:03)
  15. President K. (4:28)
  16. Crazy (3:42)

met D-1 en Stu

avatar van jelmer19
Zijn stem vind ik niet heel prettig om naar te luisteren maar zijn teksten wel...
Redelijk album dit, staan een paar leuke nummers op al zijn ze niet van hoog niveau.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik weet niet of Hypno al op de hoogte is, maar Triple Darkness Vol. 2: The Lyrics is inmiddels ook gelekt .

Hypno
Ja daar ben ik van op de hoogte hoor maar kan Vol 2 tot nu toe nog Nergens vinden maar K-Rino komt zoals Gewoonlijk weer hard hier staan alleen een paar mindere tracks op En wat simpele refreinen maar lyrisch gezien is dit van een extreem Hoog niveau beste tracks Zijn:

The God Within
Holla At Me
Blast On Um
Wrong For That

avatar van Junkie XXL
Super goed album. Ik vind de stem van K-Rino wel heel lekker om naar te luisteren. Een dikke 4 sterren