Doujah Raze - Doujah Raze (2006)

Label: Raptivism

1. A Proper Introduction (1:45)
  2. Plastic World (4:17)
  3. When Misery Needs Company (3:39)
  4. Little More Time (4:57)
  5. Clear (4:54)
  6. Ghosts of Mars (4:12)
  7. Virginia (4:28)

met Born Unique

8. Walk This Beat (Interlude) (1:32)
  9. Back to You (5:09)
  10. Sam Lipton, R.I.P. (Interlude) (0:41)
  11. Raze (4:17)
  12. 360° (3:51)
  13. More Than You'd Ever Know (5:12)
  14. New York City (4:14)
  15. Spinmata (4:44)
  16. Irish Cream (4:35)
  17. Hard Times (3:42)
  18. Looking Forward (Interlude) (1:20)
  19. Take a Chance (4:01)
avatar van Osiris Apis
Is dit een goed album/ mc? Ik kreeg deze artiest als recommendation bij last.fm.
De hoes heeft een mooie sfeer.

Rene1979
ik heb deze origineel en vind dit een zeer lekker album goeie beat en een goeie mc

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
De beats worden op een gegeven moment een beetje eentonig, maar Doujah Raze heeft zeker een bovengemiddeld prettige rapstem en flow. Prima album.

avatar van principal2000
Lekker boom-bapachtig album dat echter uit 2006 stamt. Doujah heeft een goede rapstem en idem flow. De beats zijn over het algemeen goed. Toch is niet ieder nummer even sterk. Er staan dan ook flink veel nummers op. Voor mij springen Clear, 360 degrees en Back To You er positief bovenuit.
Dieptepunten vind ik Take A Chance, Plastic World en When Misery Needs Company (ik hou niet zo van die gedubte stemmetjes). Er had meer in gezeten, want nu is het eigenlijk een gemiddeld degelijk album geworden. Doujah heeft in ieder geval veel potentie.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Inderdaad principal, de reden dat ik deze een halfje omlaag gehaald heb is dan ook dat het album simpelweg te lang duurt om te blijven boeien.