Dirge - Wings of Lead over Dormant Seas (2007)

Frankrijk
Label: Equilibre

1. Meridians (19:24)
  2. End, Infinite (2:45)
  3. Epicentre (14:39)
  4. Lotus Continent (16:48)
  5. Nulle Part (7:53)
  6. Wings of Lead over Dormant Seas (1:00:00)
avatar van andnino
Voor fans van Cult of Luna en Isis.. sterk plaatje... disc 1 althans

avatar van kerstboom3
Disc 1 vind ik wel redelijk tot goed, vooral Epicentre en Lotus Continent, maar Disc 2 is echt teveel van hetzelfde (feedback, trompetecho's). een 3,5* maar Disc 2 zou ik een 2* geven, want een aantal stukjes zijn toch wel mooi.

avatar van andnino
Disc 2 is bij mij inmiddels een flink stuk gegroeid. Het is wel iets waar je goed voor moet gaan zitten, maar de kruising tussen post metal en noise is uitmuntend gedaan

avatar van essence
Niet slecht, dit.
Ik heb slechts cd 1 beluisterd (mp3 en cd2 zat niet bij de download). Ook voor mij springen Epicentre (vooral) en Lotus Continent eruit.
Het klinkt allemaal wel oké, maar ook niet meer dan dat. Het is nogal voorspelbaar imo, en ik mis wat scherpe randjes. Toch al een heel pak veel betere releases gehoord in 'het genre'. Dit wordt geen blijvertje vrees ik.