Shai Linne - The Atonement (2008)

1 stem

Label: Lamp Mode

1. Intro (1:11)
  2. In Adam All Die (5:12)
  3. Atonement Interlude 1 (0:40)
  4. School Daze (3:11)
  5. Atonement Interlude 2 (0:36)
  6. Were You There? (6:01)
  7. Atonement Selah (2:26)
  8. Through My Eyes (5:14)
  9. Cj Mahaney Interlude (0:45)
  10. The Cross (3 Hours) (4:44)
  11. Atonement Interlude 3 (0:46)
  12. Jesus Is Alive [House of Tea Remix] (4:20)
  13. Atonement Interlude 4 (0:40)
  14. Mission Accomplished (3:42)
  15. Atonement Q&A (4:30)

met Stephen the Levite

16. Triune Praise (3:53)
  17. Throne of Grace (3:54)
  18. The Gospel (3:58)
  19. Outro (3:19)
Te eenzijdig.
Constant op de zelfde toon gerapt en totaal geen afwisseling,
Na een poosje is de lol er af

avatar van jelmer19
Heb em nu toch wat vaker geluisterd en vind em steeds iets beter worden. Het heeft toch wat dit, er staan toch wel een paar fijne producties op en qua lyrics is het van hoog niveau. Een voorbeeld is het nummer Q&A.
Toch wel een sterk album

avatar van jelmer19
pffff.. Ik weet niet waar ik mee bezig was die eerste luisterbeurt maar dit is gewoon 1 van de betere Gospel-Rap albums van de laatste tijd. De beats zijn gewoon goed en de lyrics van een ongelovelijk hoog niveau. Ook al gaat het veel over het geloof en komt dit in de nummers veel aan bod, ik vind het niet vervelend want deze man doet het gewoon zo ongelovelijk goed. Hij heeft een apparte flow maar toch vind ik het heerlijk klinken..

Wat heb album zo goed maakt zijn 100% zeker de lyrics. op elk nummer bewijst ''Shai Linne'' dit opnieuw en opnieuw en snijd hij weer goeie onderwerpen aan. Ik baal dan ook dat ik in het begin gewoon te globaal door dit album ben heen gegaan en het toen niet een echte kans heb gegeven. Zo zie je maar weer... Luister een album goed en meerdere keren voordat je het beoordeeld
1 ding weet ik zeker. Ik ga na deze plaat ook gelijk zijn andere album checken.

Ik begon bij deze met een 2,5*...
1 bericht later een 3,5*
En bij dit bericht ga ik na een 4,5*
Gewoon erg sterk dit en het enige minpunt voor mij is dat er na een nummer vaak een soort kort stuk preek wordt afgespeeld en dit hoor je ook vaak in de interludes. Dit zorgt dat dit album niet helemaal perfect is.

Ik snap dat sommige mensen dit niet goed zullen vinden vanwege het feit dat dit alleen maar over het geloof gaat. Maar als je deze tegenkomt probeer het dan toch eens uit en ga na dat veel hiphop albums van tegenwoordig ook alleen maar over de zelfde onderwerpen gaan alleen dan in de vorm van geld, geld en nog eens geld (er zijn uitzonderingen)
Dan luister ik toch liever hier naar.