Millencolin - Machine 15 (2008)

Zweden

4. Vicious Circle (4:11)
  5. Broken World (3:08)
  6. Come On (3:38)
  7. Centerpiece (0:10)
  8. Who's Laughing Now (3:06)
  9. Brand New Game (3:28)
  10. Ducks & Drakes (3:17)
  11. Turnkey Paradise (3:14)
  12. Route One (3:30)
  13. Danger for Stranger (2:58)
  14. Saved by Hell (3:38)
  15. End Piece (1:32)
avatar van chansadres
Detox is een aardige single. Niet echt vernieuwend maar wat verwachten we ook!

Wat een shitnr. Dit is toch geen skatepunk meer? Op hun vorige cd stonden tenminste nog lekkere vlugge doorstampers. Als het allemaal van dit niveau word, kunnen ze gaan touren met Fall Out Boy.

avatar van ZERO
Waar hebben jullie Detox gehoord? Op hun MySpace staat Brand New Day en die voorspelt héél weinig goeds... Erg vreemd om te horen van een band die met Pennybridge Pioneers misschien wel het beste skatepunkalbum ooit maakte...

gewoon even tuben

Harco
Ik kan het erg goed waarderen. Het is overduidelijk anders, maar wel heel origineel.

avatar van gameg
Ik heb deze nieuwe ff van het www af geplukt. en ik vind hem best leuk, maar het album lijkt veel rustiger en softer dan de voorgaande albums. Ik moet hem misschien nog even een paar keer luister maar ik hoor al een paar verschillen met de vorige releases.

avatar van berwt
1,0
Creatief dieptepunt van één van mijn favoriete bands. Millencolin is goed als ze je bij je nekvel kunnen grijpen met een catchy zanglijn en een strakke begeleiding. Dat gebeurt op dit album geen enkele keer. Een hoopje afgewezen Weezer-nummers. Eentje om snel te vergeten dus.

avatar van berwt
1,0
Of eerder Jimmy Eat World-nummers...