Sylver - Best Of (2007)

Label: Universal

1. Turn the Tide (4:06)
  2. Skin (4:07)
  3. Forgiven (3:26)
  4. Forever in Love (4:20)
  5. In Your Eyes (3:34)
  6. Livin' My Life (3:43)
  7. Why Worry (2:59)
  8. Shallow Water (3:13)
  9. Wild Horses (3:52)
  10. Love Is an Angel (3:22)
  11. Make It (3:14)
  12. Take Me Back (3:20)
  13. Lay All Your Love on Me (3:31)
  14. Half as Much (3:18)
  15. The One (3:16)
  16. Turn the Tide [CJ Stone Radio Edit] (3:29)
  17. Forever in Love [Green Court Radio Edit] (3:41)
  18. Livin' My Life [Groove Coverage Rmx] (6:36)
  19. Lay All Your Love on Me [Shaun Baker & Melino Rmx] (3:38)
  20. Why Worry [Noemi Rmx] (6:33)
  21. Love Is an Angel [Groove Coverage Mix] (7:04)
avatar van NewYorkCityLight
Turn The Tide, Skin en Lay All Your Love On Me zijn in ieder geval leuk, de rest trekt me niet zo..

avatar van NewYorkCityLight
Livin' My Life is ook leuk. De Groove Coverage Remix is ook goed en ik zie dat die er ook op staat.

avatar van Azzurro
Haaaa, schitterende best of! Sylver blijkt in eigen land inderdaad niet zo bekend te zijn als Milk Inc, maar Sylver heeft er net een tour in China opzitten waar ze superbekend zijn. Ze strijden zelfs mee naar het Anthem van de Olympische spelen met hun nieuwe "one world, one dream".
Beste nummers op deze cd:
- Take Me Back
- Turn the tide (CJ Stone Radio Edit)
- The one
- In your eyes

Ik kom jouw naam ook vaak tegen bij Belgische Dance artiesten

avatar van Azzurro
NewYorkCityLight schreef:
Ik kom jouw naam ook vaak tegen bij Belgische Dance artiesten

Das omdat het gewoon super muziek is! Dance, Trance, niets dat mooier is!

Azzurro schreef:

Das omdat het gewoon super muziek is! Dance, Trance, niets dat mooier is!

Precies!

zeer goed album. zeer toffe nummers op. milk inc vind ik nog iets beter.

avatar van NewYorkCityLight
Dam! Why staat er niet op . Dat is zo'n goed nummer! Heel veel mensen vinden het een teleurstelling van Sylver, zie ik op youtube maar ik vind het 1 van hun beste. Best wel erg dat ie er niet op staat

avatar van NewYorkCityLight
2,5 ster vind ik uiteindelijk genoeg. Ik vind het wel jammer dat ik het gemiddelde weer zo omlaag moet halen (van 5,00 naar 4,16).

Toppers als Turn The Tide, Skin, Lay All Your Love On Me en Livin' My Life moeten het afleggen tegen mindere nummers als Half As Much, Forever In Love, Take Me Back, Make It en Love Is An Angel.

Hoewel ik het Sylver heel erg gun, vind ik dit niet meer waard dan 2,5*

avatar van friday the 13 th
De toppers van deze groep haal je er zo uit. Deze zijn ongetwijfeld Livin' My Life, Skin, Forever in Love en Turn The Tide. Haar andere nummers slagen niet meteen aan bij mij, maar groeien wel na een tijdje. Zo vind ik absoluut dat Forgiven, Why Worry, Take me back, In your eyes, Make it en haar ABBA-cover Lay All Your Love On Me er zeker mogen zijn. De track Half as much vind ik ook een leuke song, The One is dan weer minder van kwaliteit.

En dan zijn er de vrij matige nummers zoals Wild Horses (met de afschuwelijke clip), shallow water en love is an angel.

Ik verschiet er ook van dat Why er niet opstaat. Ik vind dit een héél goed nummer van hen.

Hoewel de kwaliteit varieert is dit een degelijk verzamelalbum.

NewYorkCityLight schreef:

Heb ik daar zomaar 2 nummers opgenoemd die zeker de moeite waard zijn. Love Is An Angel is nl ook leuk en Take Me Back behoord nu zeker tot m'n favorieten! Ik mis Why ook heel erg op deze CD.

Favorieten :

Turn The Tide
Skin
Take Me Back
Living My Life
Living My LIfe [Groove Coverage Remix]

avatar van NewYorkCityLight
'Turn the Tide' en 'Skin' beluister ik nog zeer regelmatig en vind ik zeker klassiekers in het genre. Dit album heb ik vandaag weer een aantal keer beluisterd en hoewel hun twee eerste singles dus nog steeds het beste is wat ze te bieden hebben staat hier wel meer op dat de moeite waard is. Eigenlijk zijn alle vijf de singles van hun eerste album 'Chances' zeer behoorlijk, zelfs de ballad 'In Your Eyes'. Het verrassend sterke 'Wild Horses' is een ander hoogtepunten. Vier jaar geleden is dit nummer me niet echt opgevallen maar nu vind ik het zeker tot het beste van het oeuvre van Sylver behoren. Later op het album staan nog wel een aantal nummers die zeker de goed in elkaar zitten ('Take Me Back', 'Half as Much') maar helaas is aan de chronologische volgorde waarin de nummers geordend zijn wel te horen dat Sylver over de jaren heen steeds minder is geworden. De inspiratie lijkt een beetje op. Jammer, want van eurodance knallers als 'Turn the Tide' en 'Skin' zijn er toch niet genoeg in de wereld! Tegenwoordig worden ze ook niet meer zo gemaakt. Take me back zou ik bijna willen zeggen