Klute - The Emperor's New Clothes (2007)

Electronic

4. The Struggle (5:44)
  5. Toiler (4:58)
  6. Flight (7:21)
  7. Our Leader (5:55)
  8. Property Is Theft (6:27)
  9. Hell Hath No Fury (9:12)
  10. We Control the Vertical (6:37)
  11. Shirtless (5:53)
  12. Revolution (5:55)
  13. Pissed Jeans (5:05)
  14. Fuck Minimal (5:37)
  15. Machine Gun Etiquette (7:23)
  16. Maintain (6:31)
  17. Only Memory Is a Good One (6:04)
  18. Sexy Party (5:09)
  19. Tight Black Pants (7:46)
  20. TSA (6:53)
  21. Walking Blind (6:52)
  22. There Is a Point (5:47)
  23. Sold Out (4:46)
  24. Outside (3:12)
avatar van Chimera
Dit album bestaat uit 12 Drum 'n Bass tracks (de eerste 12 op CD1) en 12 Techno / minimal tracks op CD2.
Ook uitgebracht op Vinyl.

Klute is een producer die al geruime tijd meegaat. Zijn eigen label Commercial Suicide brengt met regelmaat nieuwe tracks en albums uit van diverse artiesten uit het genre.

Ik vind dit album na "No one's listening anymore" het Beste Klute album. Klute neemt je mee de digitale weg op, waarbij hij doet overpeinzen bij 174 BPM (klinkt half zo snel), je laat bewegen met Never, Never en emotionele sferen ophaalt met Hell hath no Fury.

De Techno/minimal tracks zullen voor de liefhebber geliefde kost zijn.

Kopen dus, dat album als je van Drum & Bass houdt.

5 April staat Klute live in Metropool, Hengelo!

Poa
Bijzonder groot verschil tussen de twee schijven, ik zou aanraden om CD2 links te laten liggen.