Tzolk'in - Haab' (2008)

6. K'ayab (6:12)
  7. Yaxk'in (6:44)
  8. Xul (6:54)
Mordor
Gisteravond passeerde het nummer Kumk'uu de revue bij het radioprogramma X-Rated. Klonk heerlijk hypnotiserend. Heb me laten vertellen dat de hoes geinspireerd is op een oud Azteeks symbool.

avatar van Leonard91
Had echt totaal geen idee wat ik hiervan moest verwachten maar het is meteen het beste album uit 2008 wat ik tot dusver geluisterd heb.
Prachtige electronische geluiden die uitermate geschikt zouden zijn voor een film of computerspel. Erg sfeervol, deed me op momenten een beetje denken aan de muziek van Far Cry, alleen dan veel beter.
Prachtige drums, onheilspellende achtergrondgeluiden en meestal ook nog een fantastische melodie. Kumk'u is inderdaad schitterend en ook K'ank'in mag er wezen.
Dit heeft ervoor gezorgd dat ik maar eens wat oudere releases van Ant-Zen ga zoeken, want wat ik hoor bevalt me zeer.

Mordor
Ja super album Leonard91. Wat mij betreft een van de electro revelaties dit jaar.

avatar van Chameleon Day
Ben deze nu nav de positieve berichten hierboven ook aan het beluisteren. Vrees toch dat het niet mijn ding is. Ik vind het vrij eentonig wat klankkleuren betreft. Maar slecht is het zeker niet.

Mss een donkere electronic-tip voor jullie:

Blackfilm - Blackfilm (2008)

Toch heel wat spannender dan dit (vind ik).

avatar van Leonard91
Het lijkt inderdaad wel wat op elkaar, alles zit in hetzelfde straatje. De eerste paar keer dat ik dit hoorde kon ik het nog niet echt onderscheiden en klonk het wel aardig, maar meer ook niet. Nadat ik alles langzaam en nummer na nummer geluisterd had viel het kwartje echter.
Maar misschien is dit gewoon niet jouw ding. Ik ga ook eens achter Blackfilm aan, dat klinkt alvast veelbelovend.