Demob - Better Late Than Never (2002)

1 stem

Punk
Label: Amber

1. No Room for You (3:24)
  2. No More Talk (2:21)
  3. My Life (2:18)
  4. New Breed (1:48)
  5. Sus (2:01)
  6. Anti Police (2:46)
  7. 3 Months Dc (2:25)
  8. No Fun (1:44)
  9. Unfinished Business (2:05)
  10. Teenage Adolescence (2:20)
  11. The Kids Are Making a Stand (2:32)
  12. Think Straight (2:15)
avatar van frolunda
De titel zegt het al want de nummers die ik van dit album ken stammen uit het begin van de jaren tachtig.No room for you is fantastisch en stond op de Punk & disorderly verzamelaar.Eens luisteren hoe de rest is.

avatar van frolunda
Laat ik dit voorop stellen als alle nummers van het niveau van No room for you waren had ik zeker 5 sterren gegeven.Helaas is dat niet zo maar toch is dit een alleraardigst Street punk album.Het tempo ligt over het algemeen niet zo hoog maar dat is ook wel eens prettig.Beste nummers naast het al genoemde No room for you,New breed,No more talk en het grappige 3 months Dc........Lijkt me trouwens eerder een verzamelaar gezien het feit dat de nummers een stuk ouder zijn en ook vraag ik me af of het constant dezelfde zanger is.