Ugo Farell - Preces Meae (1999)

Frankrijk
Label: Sony

1. Preces Meae (4:02)
  2. Ave Verum (4:13)
  3. Recordare (4:35)
  4. Miserere (4:23)
  5. Pavane Pour une Infante Defunte (4:13)
  6. Oratio (1:36)
  7. El Mundis (1:13)
  8. Who Wants to Live Forever (4:14)
  9. Romance de Nadir (3:34)
  10. Exaudi (4:17)
  11. Pastor (3:38)
  12. Oratio (4:09)
Ugo Farell trad ooit op in De Schreeuw Van De Leeuw en viel onmiddelijk op door zijn engel-achtige verschijning en hoge stem.
Zeker mooi, maar die stem gaat op den duur toch wel irriteren. Het lijkt een trucje, en zodra je een trucje te vaak gaat zien / horen raak je of minder geinteresseerd of je probeert het te achterhalen. Bij mij gaat vooral het eerste op.

avatar van evert-jan
het openingsnummer is bijzonder mooi, maar na 2 nummers weet je het wel! dat er dan nóg 10 nummers komen van het zelfde, poeh, dat is een lange zit!

Vandaag weer eens gehoord. Nooit meer wat van de man gehoord, behalve dan het nummer Oratio dat dient als openingstune voor het programma Wie Is de Mol?