Mauro Pawlowski & The Grooms - Black Europa (2004)

Belgiƫ
Label: [PIAS]

1. Black Europa (4:25)
  2. Driving to the Fire (2:40)
  3. Make It Complicated (2:53)
  4. Doing Something Right (3:41)
  5. Fear Life (3:53)
  6. All over Me (1:55)
  7. Terrorist Flower (3:27)
  8. Corruption (2:46)
  9. Trip to Beg (4:15)
  10. The Unreachable (7:12)
  11. Tired of Being Young (1:56)
avatar van Tompie
Ik ken de plaat niet, maar bij de live-voorstelling van de cd vond ik dit vrij saai en tegenvallend. Ik hou niet zo van één-riff nummers. Van den Mauro verwacht ik méér.

Strakke plaat, met als uitschieter toch wel Terrorist Flower

Lekkere cd!

Zigstar
Trip to Beg en Unreachable zijn echt fenomenale songs. En de rest feitelijk ook.. Een prachtplaat van België's grootste muzikant (samen met Tim Vanhamel natuurlijk )

avatar van Japser84
Ik heb de heren een keer live gezien en ik ben erg benieuwd hoe dit op plaat klinkt. Live was het formidabel: vuil, mooi en hard tegelijk.

avatar van Near
Zó geniaal goed... Industrieel, ruig, dansbaar, killer-riffs, duister,...

België's grootste!

avatar van bart1989
Mauro en zijn grooms hebben zo net een schitterend concert afgeleverd. En ik was één van de gelukkigen die dat mocht meemaken. Het enigste wat een beetje tegenviel is dat ik bijna alleen de liedjes van deze cd kende. Maar het was een feest en hij was in zijne goeje! Ook jammer is de afwezigheid van Terrorist Flower, maar dat is meer dan goed gemaakt met het totaal onverwachte B.A.B.Y., u weet wel, van dat andere bandje waar Mauro de frontman van is.
juist ja, de evil superstars..