Darrell Banks - Darrell Banks Is Here! (1967)

Soul
Label: ATCO

1. Here Come the Tears (2:26)
  2. I've Got That Feelin' (2:16)
  3. I'm Gonna Hang My Head and Cry (2:47)
  4. Look into the Eyes of a Fool (2:26)
  5. (Our Love) Is in the Pocket (2:38)
  6. Open the Door to Your Heart (2:37)
  7. Angel Baby (Don't You Ever Leave Me) (2:56)
  8. Somebody Somewhere Needs You (2:33)
  9. Baby What'cha Got (For Me) (2:44)
  10. You Better Go (2:50)
avatar van jelmer19
Vind dit toch een iets minder album dan zijn latere album ''Here To Stay'' wat niet wil zeggen dat ik dit slecht vind.
Ook op dit album staan weer een paar lekkere songs alleen vind ik het geheel minder klinken en zijn stem nog iets minder goed dan op het 3 jaar later verschenen album.

avatar van Angelo
Ik vind deze (ook) minder dan de opvolger. De meeste nummers zijn niet onaardig, maar zijn niet bepaald bijzonder. Een enkel nummer op ‘Darrell Banks is here!’ doet me zelfs helemaal niks. Qua klank vind ik dit album op de een of andere manier meer gedateerd overkomen in vergelijking met andere albums uit dezelfde periode.
Darrell Banks heeft echter wel een prachtige stem. Persoonlijke favoriet op deze plaat is denk ik ‘Open the door to your heart’.

avatar van waxs
Het geluid van Darrell Banks is zeer vergelijkbaar met dat van Otis Redding. Meeste nummers zijn vrij swingend waarmee hij het typische en vooral ook klassieke soul geluid weet te vangen uit deze periode. Grootste minpunt is dan ook de lengte van deze LP, met een magere 30 minuten is het alweer voorbij voordat je er erg in hebt.