Grand Valley State University New Music Ensemble - Steve Reich: Music for 18 Musicians (2007)

geen stemmen

11. Section IX (5:12)
  12. Section X (1:18)
  13. Section XI (4:23)
  14. Pulses (4:28)
Deze uitvoering van Mf18M is uitgebracht op een hybride SACD/CD in surround sound;

This 2007 Innova release, the first recorded in surround sound, has received critical praise nationwide, including from Steve Reich, who stated "A gorgeous and stunningly accurate CD of Music for 18 Musicians, from the heartland to the heart. Take a listen."

avatar van Nakur
What! Nouja kijk, ik heb de uitvoering met het Ensemble Modern in mijn top10 staan, dus dat ik hier benieuwd naar ben mag duidelijk zijn. Echter, ik heb helemaal niets aan eendergelijke uitvoering...

Maar ik snap dat MF18M zich uitstekend leent voor een 5.1 mix

Waarom heb je niets aan een dergelijke uitvoering? Is alleen maar mooi toch, meerdere uitvoeringen van je favoriete stuk?

Of bedoel je soms dat je geen SACD speler hebt? In dat geval is er geen probleem, het is een hybride dus hij speelt ook op gewone cd spelers af (in stereo uiteraard, haha, dat wel natuurlijk).

avatar van Nakur
dat laatste

Bij het toevoegen twijfelde ik er al over, maar ik heb nu toch de artiestennaam aangepast naar enkel: Grand Valley State University New Music Ensemble, omdat Steve Reich zelf niet heeft meegewerkt aan deze uitvoering.
Ik heb (naar analogie van Discogs) wel Steve Reich opgenomen in de titel, zoals ook op de hoes staat.