Dimlite - Runbox Weathers (2005)

Zwitserland
Electronic
Label: Sonar Kollektiv

1. Leave Seats (2:19)
  2. Poor Fire (4:29)
  3. Lueget (Interlude) (1:05)
  4. Back to the Universe Pt.1 (5:22)
  5. October 27 03 Rain (Interlude) (1:34)
  6. When Devices Off (5:56)
  7. Aurora, Stay Close (Interlude) (1:29)
  8. Backdoors Bustin (5:47)
  9. Affinity Strikes (2:44)
  10. Simply Stolen Foreverness (Interlude) (1:10)
  11. In Groups to the Hybrandd [Album Edit] (5:33)
  12. Back to the Universe Pt. 2 (3:35)
  13. Four 5th Wheels (Interlude) (0:44)
  14. Exact Fingerpointing (5:43)
  15. Stormausfall (Interlude) (0:45)
  16. As We Arrive (4:55)
Improvision
Na lange tijd weer eens opgezet, als achtergrondmuziek bij het studeren. Ik merkte op dat ik langzaam maar zeker de volumeknop semi-onbewust verder opendraaide. Wat een plaat zeg. Zijn tijd ver vooruit, die Dimlite. Ik vind deze misschien wel beter dan This Is Embracing.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Ik heb dit op aanraden van Improvision de laatste tijd veel geluisterd tijdens het studeren, alsook nu. Heel erg relaxt, doet me vaak een beetje denken aan Madlib.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
De opbouw van When Devices Off... Dat nummer doet me denken aan Shades of Blue, maar dan beter .

avatar van John Doe
Erg mooi nummer inderdaad (doet me denken aan de muziek van 4 Hero) en heerlijk album dat muzikaal past binnen de LA beatscene die een paar jaar later pas echt groot werd. Ongeveer even sterk als de opvolger.