menu

Ransom - Street Cinema (2008)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Babygrande

  1. No Introduction
  2. Grind and Hustle
  3. Jersey
  4. Aint Knowbody
  5. Love Iz Life
  6. Walk, Talk
  7. You Know What We About
  8. Young Ransom
  9. Big Wheelz
  10. Love
  11. Lookin Back
  12. Cash in da Duffle
  13. Ransom
  14. Dinna Time
  15. Shine
  16. Soul 2 Keep
zoeken in:
avatar van jelmer19
3,0
Ransom van ''A-Team''
Heb het vandaag maar eens uitgeprobeerd en het is nog best wel leuk. Het neigt allemaal wat meer naar de commerciele hiphop maar dit hoeft natuurlijk niet slecht te zijn. En met dit album is dat het geval vind ik. Ransom heeft stem die een beetje de schreeuwerige kant op gaat maar dit is niet iets waar ik me aan kan ergeren. En met hier en daar een agressieve rapstyle weet hij mij aandacht in ieder geval vast te houden. Daardoor is het niveau van de lyrics vaak wel wat minder maar de producties zijn van een redelijk tot goed niveau. Soms wat druk maar nergens vervelend.
Denk dat ik rond de 3,5 uitkom. Best leuk om een keer op te zetten met de volume knop ver naar rechts. ''Love'' is trouwens een goed nummer net zoals ''Soul 2 Keep''

avatar van Rhythm & Poetry
Dan ga ik deze ook maar voorzichtig proberen.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:26 uur

geplaatst: vandaag om 14:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.