LMNO & Kev Brown - Selective Hearing (2008)

Label: Up Above

1. Fanfare (1:22)
  2. The Beat Tape (2:49)
  3. Who's That? (3:14)
  4. Show Up (2:51)

met Ariano

5. Selective Hearing (4:05)
  6. Getaway (4:11)

met Francesca

7. The Cause (3:54)
  8. We Got This (3:27)
  9. The Unheard (2:48)
  10. Make a Way (4:14)
  11. Raise (3:24)
avatar van jelmer19
Na zijn eerste album ''I Do What I Do'' geluisterd te hebben, was ik best benieuwd wat dit album zou voort brengen..
Na deze plaat nu een paar keer te hebben beluisterd kan ik zeggen dat het best weer leuk is geworden.
De producties zijn goed verzorgt en de raps zijn ook leuk om te horen. Dit is iets wat ik nog wat vaker ga beluisteren en was zeker goed na de eerste paar luisterbeurten.
Zit te denken aan een 3,5* a 4,0*

avatar van Osiris Apis
De productie vind ik van hoog niveau en erg chill. De producties bevallen me beter als het solo album van Kev Brown.
LMNO is ook een aangename rapper, alleen hij heeft het net als vorige albums teveel over God. De track 'The Unheard' vind ik daarom niet om aan te horen.

Het wordt denk ik ook 3.5 of 4 sterren voor mij.

avatar van Rhythm & Poetry
Ja leuk album van LMNO & Kev Brown. Zeer aangename producties (we vallen in herhaling). Mis alleen een absolute topper. Nu word er misschien net teveel op safe gespeeld. Maar staat eigenlijk ook geen mindere track op. 2 luisterbeurten gehad begin maar met een voorzichtige 3,5*.

avatar van FunkyMonk
Erg benieuwd naar deze plaat. Zn vorige werk en samenwerkingen (Low Budget) vond ik dik de moeite.

avatar van Osiris Apis
Low Budget is toch met Oddisee? Hebben die een album?

avatar van MJ_DA_MAN
Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat dit toch wel minimaal alleraardigst is (erg goed zelfs bij vlagen), maar de reacties en stemmen neigen meer naar ''gewoon goed''.

avatar van hiphopmaster
Dit is zeker een alleraardigste cd, maar echt niet meer dan dat hoor. Dat vind ik dan. Het gemiddelde geeft het wel precies goed aan.
Vooral LMNO valt positief op! Ook het scratch-werk is goed verzorgd.
Ik ben het eigenlijk compleet eens met Rhythm & Poetry, leuke producties en het ontbreken van een kraker! Alleen op het eind (de laatste 3 nummers) zwakt het iets af. Ook van mij krijgt deze 3,5*.
Mijn favorieten zijn: Who's That, Beat Tape en The Cause.