Nalle - The Sirens Wave (2008)

Folk
Label: Locust

1. Nothing Gold Can Stay (5:10)
  2. Young Light (8:11)
  3. Voi Ruusuni (O Rose) (10:31)
  4. Secret of the Seven Sirens (10:18)
  5. Alice's Ladder (3:31)
  6. First Eden Sank to Grief (6:32)
avatar van The Scientist
Lang geleden aangeschaft in een tijd dat platen vooral impulsaankopen waren, het precieze verhaal is voor een andere keer. Ik schijn dit toen op eerste beluistering (voordat ik hem gekocht had) afgedaan te hebben als overmatig ingewikkeld materiaal. Of ik dat vergeten was bij mijn aankoop of dat ik er bewust niet aan gedacht heb, ik weet het niet. Maar ik ben blij dat ik hem gekocht heb. Nu kom ik hem zo eens in de zoveel tijd tegen als ik mijn platenkast uitpluis naar 'muziek om nu maar eens op te zetten' en ben ik elke keer blij als ik hem tegenkom.

Waarom mensen als madmadder hem dan weer gekocht hebben ben ik eigenlijk wel benieuwd naar, des te meer omdat er hier geen enkele stem van haar te vinden is