TwinSisterMoon - When Stars Glide Through Solid (2007)

Frankrijk
Folk / Avant-Garde
Uitgebracht in eigen beheer

1. I Wish I Could Drown the World in Reverberation (4:18)
  2. To Breath Underwater (4:42)
  3. Frozen Rose (1:29)
  4. The Vampire of Suburbia (10:25)
  5. Demonized Nature (4:21)
  6. Burn the Place of the Heart (2:05)
  7. The Bitch Is Dead (2:45)
  8. Ojibway Ghost Trail Song (4:10)
  9. Cruel Brother (5:57)
  10. Komuzo (2:50)
  11. In Anatomical Order (1:34)
  12. Comets (3:02)
  13. When Stars Glide Through Solid (6:08)
  14. Amikuk (3:37)
"I Wish I Could Drown the World in Reverberation" en "Demonized Nature" behoren tot het beste werk van TSM/NSB/IG. Helaas was ik nét te laat destijds om het album (in oplage van 30 stuks ofzo) te kunnen kopen. Via http://grown-so-ugly.blogspot.com/ maken ze hun albums vaak beschikbaar totdat ze op een echt label worden uitgebracht. Het schijnt dat Time-Lag dit zou gaan doen, nadat eerst Tiliqua werd genoemd. We wachten dus nog maar even af.

avatar van hawkins
Pfff, 2 x 2,5 sterretjes verdient dit album niet, even corrigeren...

avatar van hawkins
Na jaren van speculatie en gedoe eindelijk goed nieuws voor een ieder die de cdr niet heeft (maar stiekem ook voor diegenen die hem toch hebben zoals ik [lekker puh]): 2xLP reissue komt eraan op... Blackest Rainbow!

avatar van hawkins
Reissue staat gepland voor volgend jaar.

avatar van hawkins
Heeft even mogen duren, maar inmiddels in de pre-order op transparant paars vinyl, zwart goud en cd.

Edit:

Geef jij het even door aan Bob, Sietse?

Sietse
oops, zie nu pas voor het eerst deze post, terwijl ik vandaag mijn pakket binnen heb gekregen. Maar ik zal het Bob vertellen als ik hem weer zie.